Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Tejana Tejlor je najatraktivnija žena sveta po izboru magazina Maxim

AUTOR: CityMagazine 10 Jun, 2021
Tejana Tejlor je najatraktivnija žena sveta po izboru magazina Maxim

Muški magazin Maxim svake godine u ovo vreme objavljuje svoju listu 100 najatraktivnijih žena sveta. Na čelu njihove liste ove godine našla se Tejana Tejlor, prva crnkinja u istoriji magazina koja je dobila ovo priznanje.

Ova 30-godišnja dama već neko vreme privlači pažnju javnosti svojom lepotom i talentom za ples, koreografiju, glumu i muziku. „Pratim Maxim već godinama i oduvek mi je bila želja da se nađem na naslovnici”, izjavila je Tejana za ovaj magazin i dodala: „Puno mi je značilo kada sam dobila vaš poziv i čula da želite da uradite priču o meni i slikate me”.

Foto: Gilles Bensimon

Tejana je nedavno ostvarila ulogu u veoma gledanom filmu Coming 2 America, a postoje naznake da će ona uskoro dobiti šansu da tumači Dion Vorvik u biografskoj seriji o poznatoj pevačici. Kao plesačica i koreografkinja, Tejana je sarađivala sa Bijonse, Kanje Vestom, Džej-Zijem i drugim popularnim muzičkim izvođačima.

Foto: Gilles Bensimon

Njen poslednji muzički album The Album izašao je u 2020. i debitovao je na osmom mestu liste najprodavanijih albuma magazina Billboard. Tejana trenutno zajedno sa svojim mužem snima rijaliti šou We Got Love Teyana & Iman za televiziju E!. Ne sumnjamo da će prvo mesto na Maxim-ovoj listi najatraktivnijih žena današnjice dati veliki vetar u leđa njenoj karijeri.

Izvor: HuffPost
Autor naslovne slike: Gilles Bensimon