Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Živite ispred vremena uz novu Chronologiste liniju brenda Kérastase

AUTOR: CityMagazine 08 Oct, 2020
Živite ispred vremena uz novu Chronologiste liniju brenda Kérastase

Svi mi delimo istu želju: da ostanemo zauvek mladi. Međutim, da li je ta želja ostvariva? Hronološki gledano nije, zato žene svakodnevno uživaju u mnogobrojnim beauty ritualima. Do pre nekoliko godina, žene su počinjale sa kupovinom anti-age proizvoda tek kada su počele da primećuju prve znakove starenja, međutim današnje moderne žene razmišljaju unapred i počinju sa preventivnom upotrebom prvih anti-age proizvoda već sa 25 godina.

Kako bi odgovorili na potrebu današnjih modernih žena, Kérastase je identifikovao 6 pokazatelja koji ukazuju na starenje skalpa i vlasi kose, na koje možemo direktno da utičemo unapređenim formulama nove Chronologiste linije. Chronologiste je oduvek bila jedna od najluksuznijih linija Kérastase brenda i danas, po prvi put, Kérastase kombinuje visoku tehnologiju i luksuzno iskustvo za potpunu revitalizaciju kose, od skalpa do krajeva. Sa moćnim aktivnim sastojcima i prelepim mirisnim notama, Chronologiste pruža svakoj ženi negu kose bez kompromisa danas, sutra i zauvek.

Svaki proizvod Chronologiste linije sadrži: hijaluronsku kiselinu, vitamin E i abisin. Njihovom sinhronizacijom postiže se potpuna revitalizacija skalpa i kose, nakon rituala u salonu, i upotrebom proizvoda kod kuće.

Iz kompletne linije posebno se izdvaja Sérum Universel, crni biser Chronologiste linije, koji koristi tehnologiju biomimetičke membrane za zaštitu moćnih aktivnih sastojaka i korišćenje njihovih najvećih potencijala. Inspirisan luksuznim sastojkom kavijara, Sérum Universel, u transparentnoj bočici, pruža svilenkasto beličasti serum sa snagom trenutne transformacije kose.

Kérastase veruje da nijedan ritual za kosu ne bi bio potpun bez očaravajućeg efekta luksuzno dizajniranih mirisnih nota, jer je za negu kose bez kompromisa neizostavno kompletno čulno iskustvo. Mirisne note Chronologiste linije su u skladu sa moćnim sastojcima svakog proizvoda kako bi svaka žena uživala u mirisu svoje kose, ne samo tokom rituala u salonu, već i satima nakon toga.