Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Bajkovite fotografije venčanice Arijane Grande su prizor dana

AUTOR: CityMagazine 28 May, 2021
Bajkovite fotografije venčanice Arijane Grande su prizor dana

Pevačica Arijana Grande udala se za agenta za nekretnine Daltona Gomeza, na intimnoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo svega 20 zvanica. Brak je sklopljen u njihovom domu u Los Anđelesu nakon godinu i po dana zabavljanja, na opšte iznenađenje fanova. Kao što ste pročitali u naslovu, mlada pop zvezda odlučila je da sa pratiocima na Instagramu podeli najlepše trenutke zabeležene tog dana. Očekivano, venčanica je izazvala najviše interesovanja.

Na fotografijama vidimo da je najlepši dan u životu Arijane Grande osvanuo 15. maja, kada je ponela prelepu venčanicu američke kreatorke Vere Vang. Kao što ćete uskoro videti, mlada se odlučila za tradicionalnu belu haljinu od svile, sa korsetom sečenim ispod grudi, a akcenat je na otkrivenim leđima. Kao detalj je imala kratak veo na glavi, sa mašnom na vrhu, takođe u beloj boji. Ne znamo da li se slažete sa nama, ali naš utisak je da joj ova kreacija sjajno pristaje i da odslikava njen karakter.

Courtesy of Stefan Kohli / Vera Wang

Kada je reč o frizuri, Arijana nije odstupila od polupokupljenog repa, koji je njen zaštitni znak od početka karijere do danas. Šminka je takođe bila svedena i nežnih tonova, što je na pravi način zaokružilo izdanje za ovu specijalnu priliku.

Courtesy of Stefan Kohli / Vera Wang

Verujemo da će mnoge dame koje planiraju da stanu na ludi kamen u skorijoj budućnosti znati gde da potraže inspiraciju.

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Naslovna fotografija: David Crotty/Getty images