Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Gucciˮ lansirao redizajnirani model torbe princeze Dajane

AUTOR: CityMagazine 13 Jul, 2021
„Gucciˮ lansirao redizajnirani model torbe princeze Dajane

Vintidž torbe su u modi, i to posebno one koje su pripadale poznatim damama, te je tako nastala današnja priča. Naime, princeza Dajana rado je nosila Gucci torbu idealnih dimenzija i prepoznatljive ručke od bambusa, a sada je došao trenutak da je vidimo u novom ruhu. Ljubav Lejdi Di prema ovom brendiranom modnom detalju rodila se na prvi pogled 1991. godine i trajala sve do njene tragične smrti. Prošle su dve decenije, pa se Alesandro Mikele odlučio za potencijalno unosan potez.

Početkom ʽ90-ih princeza Dajana želela je da se udalji od nametnutih očekivanja sredine kojoj je pripadala. Kada je braku sa princom Čarlsom došao kraj, ona se odlučila za modni zaokret, pa je u svoj garderober uvrstila: biciklističke, Santiags čizme, ultramoderne sakoe, ali i torbu koja je ponela ime po njoj. Bila je taman za njene potrebe, a nosila ju je u različitim prilikama, kako svečanim, tako i ležernim.

Alpha agency / Bestimage

Kada je reč o samim kvalitetima i dizajnu torbe, odlikuju je praktičnost, izdržljivost i sjajna estetika, što je Alesandro Mikele odlučio da zadrži kao adute. Dostupna je u tri veličine i sedam boja, a na ručkama su kao ojačanje osvanule trake jarkih boja, kao što možete videti na fotografijama. Verujemo da je ova vest obradovala mnoge ljubitelje visoke mode, ali i same princeze Dajane, a za kraj izdvajamo i informaciju da je nova linija odnedavno u prodaji.

Alpha agency / Bestimage

Kako se vama dopada nova varijanta ovog modnog klasika?

Izvor: Elle France

Fotografije iz naslovnog kolaža: Alpha agency / Bestimage