Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako se obući kada iznenada zahladni ili padne sneg?

AUTOR: CityMagazine 23 Mar, 2020
Kako se obući kada iznenada zahladni ili padne sneg?

Iako je proleće i zvanično počelo pre nekoliko dana, niske temperature i te kako mogu da nas iznenade. Pored promena raspoloženja i manjka energije, prelazno vreme donosi i večitu dilemušta obući, bar vama koji i dalje redovno idete na posao. Još uvek nije trenutak za raspremanje ormara i odlaganje zimske garderobe, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko ideja za dane kada vam ponestane modne inspiracije. Nadamo se da će vam se dopasti.

Čizme sa debelim đonom ne samo da izgledaju lepo, već su i praktične, jer ne možete da se okliznete.

Perjana jakna, sa druge strane, odlično je rešenje kada je napolju hladno. Ove godine su u trendu, i javljaju se u neočekivanim dezenima i bojama.

Dugački mantili su znatno tanji, ali ih možete kombinovati sa pletivom koje je toplo. Uspešno će vas zaštititi od suznežice, a izgledaćete šik.

Nemojte zaboraviti ni naočare za sunce, koje su odličan saveznik u danima sa opisanim vremenskim uslovima.

Kada je u pitanju kožna odeća, i dalje je zastupljeno sve, od mantila, pantalona, suknji i čizama. Izgleda da za nju važi pravilo više je više.

Torbe od prevrnute kože i sličnih, osetljivih materijala, ostavite po strani, bar još neko vreme. Zamenite ih otpornijim i nepromočivim, a torbu sa kaišem nosite ispod jakne ili mantila.

Još jedan u nizu predloga, jesu pletiva upasana u pantalone visokog struka.

Za kraj, kod sebe uvek imajte rukavice, kako biste zaštitili kožu ruku. Najbolje je da budu napravljene od kože.

Nadamo se da su vam ovi predlozi bili interesantni i korisni, iako smo svesni da je zdravstvena bezbednost i zaštita trenutno daleko važnija od modnog stila…

Izvor: Vogue UK