Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako se obući kao gost na prolećnom venčanju?

AUTOR: CityMagazine 21 Apr, 2021
Kako se obući kao gost na prolećnom venčanju?

Iako smo se odvikli od velikih proslava, uvek je pravi trenutak za obeležavanje bitnih trenutaka u životu u krugu porodice i najbližih prijatelja. Proleće je u toku, pa verujemo da su prve zabave i svečanosti već u najavi…. Zato smo se, u skladu sa tim, odlučili baš za ovu aktuelnu modnu temu.

Lako je pomisliti da sa odabirom haljine nema greške, ali ukoliko uzmemo u obzir različite faktore, kao što su datum, vremenski uslovi i ambijent, vredi staviti prst na čelo. O tome da niko ne želi da ponovi odevnu kombinaciju druge zvanice da i ne govorimo…

Zato smo za sve vas koji nemate dovoljno vremena da se bavite istraživanjem po internetu, ili vas jednostavno mrzi da se time previše bavite, pripremili zanimljive modne predloge u slučaju da ste ovog proleća pozvani na intimno venčanje ili neki drugi svečani događaj. Okrenuli smo se različitim izvorima, a u fokusu su nam bile poznate dame i upečatljiva streetstyle izdanja koja su više nego inspirativna. Sasvim dovoljno da zasijate u prvoj narednoj prilici, zar ne?

Mogućnosti su razne, baš kao i ustaljena pravila, koja su tu da se ponekad prekrše… Najbitnije je ispratiti svoj osećaj, pa su tako dozvoljeni i nesvakidašnji detalji poput mašne u kosi ili slamenih detalja. Dobro raspoloženje i crveni karmin se podrazumevaju!

Izvor: Elle España