Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kraljica Elizabeta i princeza Margaret u identičnim odevnim kombinacijama

AUTOR: CityMagazine 23 Apr, 2021
Kraljica Elizabeta i princeza Margaret u identičnim odevnim kombinacijama

Kraljica Elizabeta ovih dana je u centru pažnje, kako zbog nemilih porodičnih dešavanja, tako i zbog proslave 95. rođendana, a mi ćemo se pozabaviti nešto interesantnijom temom. Vraćamo se u prošlost kako bismo vam približili njen odnos sa mlađom sestrom – princezom Margaret, koja je bila posve drugačijeg karaktera od nje.

Dok prvoj možemo pripisati inteligenciju, odgovornost i smisao za humor, druga je, posebno u mladosti, bila slobodoumna i velika buntovnica, budući da je jasno i glasno negodovala kada joj neko ili nešto smeta. Međutim, bez obzira na razlike, sestre su oduvek bile bliske i podržavale su jedna drugu.

Još kao devojčice, postale su nerazdvojne u porodičnom domu, ali i na nastavi pod budnim okom guvernante Marion Kroford. Tokom Drugog svetskog rata, bile su na sigurnom, i imale su priliku da učvrste svoj odnos. Međutim, princeza Margaret umalo ga je narušila u trenutku kada je Elizabeta trebalo da stupi na tron. Naime, ona joj je saopštila da planira da se uda za Pitera Taunsenda, čoveka koji je u tom trenutku bio razveden i otac dvoje dece, a pored toga čak 16 godina stariji od nje. Na kraju se sve dobro završilo, jer je odustala od te ideje na nagovor koga drugog nego sestre.

Ipak, ovoga puta nećemo zalaziti u detalje iz njihovih života, već ćemo se okrenuti interesantnom stilu odevanja. Kraljica majka, kako su nazivali njihovu majku, volela je da devojčice budu isto obučene. Potvrda ovoga očekuje vas u galeriji koju smo pripremili, a interesantno je da je Kejt Midlton krenula istim putem kada su njena deca u pitanju.

Kako su stasavale, sestre su se usklađivale u brojnim prilikama, i delile ljubav prema šeširima, torbicama, dezeniranim kompletima, kariranim sakoima… Nadamo se da ćete uživati u narednih nekoliko minuta u fotografijama koje možda do sada niste imali priliku da vidite.

Izvor: Harperʼs BAZAAR España