Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kristen Stjuart na žurci povodom premijere filma „Spencerˮ

AUTOR: CityMagazine 05 Sep, 2021
Kristen Stjuart na žurci povodom premijere filma „Spencerˮ

Dosadašnje fotografije sa crvenog tepiha filmskog festivala u Veneciji potvrđuju ono što je očekivano, a to su sjaj, šljokice, perje i mašne u prvom planu. Učesnici su odlučili da se pojave u velikom stilu, što možemo reći i za Kristen Stjuart, koja je došla na proslavu povodom premijere ostvarenja Spencer, reditelja Pabla Larajna, u kome tumači princezu Dajanu.

Ova dama prisustvovala je večeri, koju je priredila modna kuća Chanel, i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Glumica nas je navikla na raskošna izdanja koja odgovaraju njenoj ličnosti, a tako je bilo i ovoga puta. Odlučila se za odelo spomenutog brenda, sačinjeno od belog sakoa od tvida sa zlatnim detaljima i ležernih pantalona. Ipak, ukupnom utisku doprineli su i šminka i frizura, koji predstavljaju pravo osveženje.

Instagram: @KRISTEN_LIL_BB__

Za punđu, pokupljenu tako da šiške padaju, pobrinuo se Adir Aberdžel, međutim, to nije sve, jer se Kristen prepustila stilisti Danijelu Munu, koji je obavio farbanje. Naravno, crvenkasti odsjaj pobrao je sve simpatije korisnika društvenih mreža, koji smatraju da je nova nijansa kose pravo osveženje. Da li se vama dopada ovo izdanje?

Instagram: @KRISTEN_LIL_BB__

Izvor: Elle España

Naslovna fotografija: Axelle / Bauer-Griffin