Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepše pink haljine kraljice Leticije

AUTOR: CityMagazine 22 May, 2021
Najlepše pink haljine kraljice Leticije

Godinama unazad mislili smo da je omiljena boja junakinje današnje priče crvena, no izgleda da smo se prevarili. Na ovaj zaključak navela nas je fotografija sa venčanja Meri i Frederika od Danske, održanog 14. maja 2004. godine, na kome je kraljica Leticija ponela haljinu vatrene nijanse sa potpisom Lorenzo Caprile. Iako joj crvena garderoba sjajno pristaje, čini se da je veći zaljubljenik u onu pink nijanse. U brojnim prilikama viđali smo je u roze izdanjima, od sakoa, preko odela koja su nekad podrazumevala pantalone, a ponekad suknje, do haljina, o kojima će danas biti reči.

Kao što ćete videti u galeriji koju smo pripremili za danas, kraljica Leticija pobornik je različitih krojeva, materijala i valera, a iza nekih od njenih najlepših kreacija stoje modne kuće: Felipe Varela, Carolina Herrera, Hugo Boss i Michael Kors. Ipak, ovoj dami nisu strane ni toalete lokalnih kompanija, dostupne velikom broju potrošača.

Bez ikakve sumnje, pink haljina prikladna je u svečanim prilikama, kakve su zvanične posete drugim zemljama. Kraljica je imala priliku da proputuje i svojom prijatnom pojavom i stilom osvoji simpatije ljudi sa raznih krajeva planete. Od Japana, preko Južne Koreje i Kube, do Amerike, niko nije ostao imun na njene romantične kreacije.

Ovde vredi izdvojiti jedan događaj kada je zasenila sve ostale zvanice, a u pitanju je venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton. Pink haljina i šešir ispostavili su se kao sveden, ali sjajan spoj. Pre nego što vas prepustimo prelistavanju, dodajemo i to da kraljica Leticija ume da iskombinuje romantičnu haljinu i jednostavnu obuću, kakve su espadrile. To joj je pošlo za rukom proteklog leta, a fotografija sledi.

Nadamo se da vam se naš izbor dopao, i da ste pronašli idealan prolećni model za sebe.

Izvor: Elle España