Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najlepše sandale za 2021.

Kreće lepo vreme, i dok trepnete leto će pokucati na vrata. Kako biste ga dočekali spremni, saznajte koje će se vrste sandala nositi tokom proleća i leta ove godine.

Neobičan dizajn

Uvek je dobrodošlo da u svom cipelarniku imate jedan par sandala koje su unikatnog dizajna. To ne mora da bude ništa ekstremno. Malo perja, štras i kristalići u boji, učiniće svoje. Ako je uz to štikla neobičnog oblika i ima elemenata u PVC materijalu, zagarantovano će biti pun pogodak.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Upadljivi ukrasi

Ako se odlučite za klasične ravne sandale koje na sebi imaju trake i vezivanje (takozvane rimljanke), onda neka ih krase detalji koji će ih posebno istaći. Zvezdice, šareni kamenčići i metalni kružići, u potpunosti će poslužiti, a naročito ako su same sandale u nekoj lepoj neutralnoj boji.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Zabavni kaiševi

Nešto više sportska varijanta sandala za ovu godinu specifična je po tome što se pojavljuju kaišići. Oni stopalo presecaju na zanimljiv način i tako kreiraju dinamiku, pa neće smetati ni da su u potpunosti crne. Takođe, crno-bela opcija uvek je efektna, posebno ako šara imitira jednu vrstu marame, takozvanu bandanu.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Jednostavna udobnost

Ponekad je prioritet komfor. U tim slučajevima sandale marke Birkenstock najbolji su izbor. Prepoznatljive su po tome što imaju ravan anatomski đon, otvorenu petu i dva kaiša koja idu preko risa. Postoje u raznim bojama, pa pored crne uzmite u obzir krem varijantu. Osim njih, stare dobre japanke podjednako su pogodne i udobne.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Ravne papuče

U pitanju je elegantan tip sandala koje dolaze u obliku ravnih papuča. Pogodne su onda kada želite i udobnost i trendi izgled. Klasična elegancija ovde se ogleda u detaljima kao što su crne sandale sa isečenim detaljem u obliku suze, bele sa unakrsnim trakama, one sa bež kopčom, vidljivim štepom i kožom koja imitira krokodilsku.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Papuče na štiklu

Kada ste raspoloženi za sandale koje imaju nešto više potpetice, lagane papuče na štiklu biće odlične. Dovoljno je da im je prednji deo četvrtasto isečen, da imaju oblu štiklu sa cirkonima, ili mekani prednji deo sa unakrsnim štepovima, pa da pomognu u tome da izgledate zanosno. Čokoladnabraon boja predstavlja originalnu opciju.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Pastelne nijanse

Bilo da se odlučite za ravne i udobne sandale, ili one sa štiklom, postoji spektar boja koji će biti aktuelan i u ovoj 2021. godini. U pitanju su pastelne nijanse, gde se naročito ističu tamna i svetloplava. Pored njih, ljubičasta varijanta koja asocira na lavandu takođe će veoma biti zastupljena.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Braon boja

Ukoliko želite da se, barem u mislima, transponujete u neki lep gradić pored mora u Italiji, onda postoje sandale kao stvorene za vas. Njih pre svega definiše boja, a ona je braon. Oblik i model sandale može slobodno da varira, dok će decentni zlatni detalji, na primer u vidu ukrasnog lanca, dodatno ulepšati ovakve sandale.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Fotografije za naslovnu sliku i kolaže: www.popsugar.com