Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Poznate dame u zrelim godinama kao modna inspiracija

AUTOR: CityMagazine 20 Apr, 2021
Poznate dame u zrelim godinama kao modna inspiracija

Iskustvo je dragoceno u svim segmentima života, pa tako i u ličnom stilu i načinu odevanja… Kako sazrevamo, tako bolje upoznajemo sebe, svoju građu, postajemo svesni svojih nesavršenosti, ali i otkrivamo načine kako da putem šminke, frizure i odeće istaknemo ono najlepše na sebi.

Mnoge poznate dame dobar su primer ove teze, budući da uvek plene negovanim izgledom i prefinjenim stilom koji savršeno pristaje njihovim godinama. Zato ćemo danas na njihovom primeru pokazati kako biti stylish i šik u svim decenijama života. Kao što ćete imati priliku da vidite na njihovim fotografijama, stil i elegancija samo se nadograđuju godinama, pa se tako pojedine zvezde mnogo bolje oblače sada nego u mladosti…

Od El Makferson, Helene Kristensen i Sindi Kraford, preko Šeron Stoun i Mišel Fajfer, do Meril Strip, Helen Miren, Suzan Sarandon i mnogih drugih, u galeriji koja sledi pogledajte sa koliko šarma i stila ove poznate dame nose svoje godine i kako su u svakoj prilici prikladno, moderno i otmeno odevene. One definitivno dokazuju da nije bitno koliko godina imate, sve dok se dobro osećate u svojoj koži i zadovoljne ste sobom.

A ukoliko vam je ova tema inspirativna, predlažemo vam da pročitate i ovaj tekst sa Dajanom Kiton u glavnoj ulozi. Uživajte!

Izvor: Elle España