Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Predlozi odevnih kombinacija za Dan zaljubljenih

AUTOR: CityMagazine 12 Feb, 2020
Predlozi odevnih kombinacija za Dan zaljubljenih

Februar je mesec ljubavi, jer polako idemo u susret Danu zaljubljenih. U prethodnom periodu bavili smo se različitim idejama za ovaj praznik, od dekoracije stola do horoskopa, međutim današnja tema u vezi je sa modom, odnosno šta obući, a izgledati šik i ženstveno. Ostanite sa nama kako biste dobili dnevnu dozu inspiracije.

Tema oblačenja uvek je aktuelna kada su dame u pitanju, a posebno kada se približi važna svečanost ili proslava. Da li ići na sigurnu varijantu ili ekperimentisati sa bojama i materijalima jedna je od najčešćih dilema. Dan zaljubljenih vezuje se sa crvenu i roze, ali to ne znači da se svako oseća prijatno u tim tonovima, niti da svakome pristaju.

Za elegantan izgled nekada je dovoljno odlučiti se za crnu ili crvenu haljinu, uz salonke i zanimljiv nakit. Ukoliko volite opuštenija izdanja, neka vaš izbor bude ležerno odelo sa visokim potpeticama, ili suknja u kombinaciji sa bluzicom i patikama.

Kako fotografije govore više od hiljadu reči, pogledajte galeriju ispod teksta u kojoj smo izdvojili predloge koji vam mogu poslužiti ukoliko se i dalje premišljate. Nadamo se da će vam poslužiti i da ćete predstojeći praznik provesti u odličnom raspoloženju.

Izvor: Elle France