Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šer Horovic kao inspiracija Hariju Stajlsu

AUTOR: CityMagazine 18 Mar, 2021
Šer Horovic kao inspiracija Hariju Stajlsu

Verovatno ste upoznati sa tim da je Hari Stajls pre nekoliko dana osvojio svoju prvi Gremi nagradu, međutim, reklo bi se da je ovaj uspeh ostao u senci njegovog stajlinga, za koji se pobrinula modna kuća Gucci. Nekadašnji član benda One Direction te večeri zapravo je poneo dve kombinacije. Prvo se na početku ceremonije pojavio na bini u šik crnom kožnom sakou, koji je obukao na golo telo, i crnim pantalonama, a jedini detalj bio je neobični dugački šal od perja u svetlozelenoj boji. Malo je reći da je ovo njegovo izdanje izazvalo apsolutno oduševljenje fanova širom sveta, naročito ženske populacije.

Foto: Evening Standard

No, mi ćemo se danas više pozabaviti drugom odevnom kombinacijom koju je poneo tokom te večeri, a koja je uključivala kanarinacžuti sako od tvida i takođe šal, samo ovoga puta u boji lavande. Stilista Hari Lamber za magazin Vogue otkrio je da je ovako bitan momenat u Harijevoj karijeri zahtevao pažljivo odabranu kombinaciju. Zbog toga je želeo da potcrta njegovo britansko poreklo i pomalo ekscentričnu notu. „Nadam se da smo to uspeli kombinovanjem tvida i perja, što je pomalo British, rock ‘n’ roll, kemp, sve u jednom. Takođe nam je bilo važno da silueta za stejdž i crveni tepih bude identična, ali da se ta dva izdanja stilski potpuno razlikuju – jedno je dezenirano i veselih boja, dok je drugo znatno svedenije i seksi”, izjavio je stilista.

Foto: instagram.com/aliciasilverstone

No, iako je Lamber kao inspiraciju za ove kreacije mogao da navede Marka Bolana ili Dejvida Bouvija, ukoliko se malo bolje zagledamo, primetićemo više nego očiglednu sličnost sa junakinjom filma Otkačena plavušaŠer Horovic. Glumica Ališa Silverston, koja je na velikom platnu dočarala njen lik, na Instagramu je izrazila oduševljenje ovom sličnošću, uz komentar da bi Šer bila polaskana i da bi bez sumnje odobrila ovo šik izdanje. Glumica je takođe čestitala Hariju na nagradi, a da li ćemo u budućnosti biti u prilici da vidimo još neko Harijevo izdanje inspirisano ovim kultnim tinejdžerskim filmom, ostaje da vidimo…

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Paramount/Kobal/Shutterstock, Getty images