Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Siguran šoping u najvećoj Fashion&Friends prodavnici u regionu

AUTOR: CityMagazine 05 Apr, 2021
Siguran šoping u najvećoj Fashion&Friends prodavnici u regionu

Vodeći regionalni multibrend koncept Fashion&Friends otvorio je prošlog oktobra u tržnom centru Galerija Belgrade svoju dvadeset četvrtu prodavnicu, ujedno i najveću na Balkanu, koja se prostire na 1300 m2 i u ponudi sadrži preko trideset svetskih modnih brendova. 

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u prizemlju šoping centra, kupcima je omogućen lak pristup direktno sa ulice.

U skladu s postojećim epidemiološkim merama, zaštita i higijena u prodavnici su na maksimalnom nivou. Na samom ulazu u Fashion&Friends, kom se pristupa sa javne površine na istočnoj strani Galerije, postavljene su dezobarijere, kao i sredstva za dezinfekciju ruku.

U prodavnici je obavezno nošenje zaštitnih maski, uz kontrolu dozvoljenog broja kupaca i  poštovanje propisanog rastojanja od 2m. Maloprodajni tim redovno vrši dezinfekciju svih površina, s posebnim fokusom na prostrane kabine za presvlačenje.          

Omiljena modna adresa za ljude sa stilom od početka epidemije preduzima sve mere kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih, a kupovina učinila što sigurnijom.

Kao podstrek da u jeku korona virusa pazimo na sebe i druge, Fashion&Friends je lansirao maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske donira se u dobrotvorne svrhe posredstvom Forever Friends fondacije.

Fashion&Friends Galerija otvorena je svakog dana od 10 do 20 časova.