Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šik ideje za prolećno oblačenje u 30-im

AUTOR: CityMagazine 19 May, 2021
Šik ideje za prolećno oblačenje u 30-im

Ukoliko se nalazite u 4. deceniji života, velike su šanse da ste bar jednom dobili neumesan komentar ili pitanje na račun svojih modnih odabira. Ovo se može odnositi na nošenje mini suknje, koja se u ovim godinama smatra neprikladnom, ali vi imate pravo da se drugačije osećate. To što su tinejdžerski dani odavno prošli, ne znači da treba da posegnete za isključivo formalnom odećom u crnim ili teget tonovima. Naprotiv, oblačenje u 30-im može biti veoma inspirativno, a za to vam je potreban stil, ali i doza drskosti, uz neizostavni karakter. Lepo je kada se stav održi i u kasnijim fazama života, ali nama je danas u fokusu ova starosna grupa. Nadamo se da će vam se dopasti 10 kombinacija koje smo izdvojili za aktuelnu prolećnu sezonu. Mada, imajte na umu da je svemu važno dati svoj lični pečat.

Ovih dana nose se smele kombinacije upadljivih boja. Stoga, drage naše, razmišljate u pravcu pink ili pomorandža nijanse, koje unose prekopotrebnu vitalnost. Na našem radaru danas je i spomenuta mini suknja, koju možete i te kako lepo nositi. Kako se ukusi i potrebe svake od nas razlikuju, napravili smo pravi odnos između nešto smelijih i svedenijih izdanja. Međutim, ono što je pravilo broj 1 u, mnogi bi rekli, najlepšim godinama, jeste osećaj slobode.

Možda je trenutak da zaboravimo na pretpostavke, stereotipe i osude, i dopustimo sebi i drugima da osete bezbrižnost. Pre nego što krenemo u prelistavanje galerije, podsetimo se izjave osnivačice magazina Elle Elen Gordon Lazaref upućene damama u 30-im: „Neozbiljne po ozbiljnim pitanjima, ozbiljne po pitanju neozbiljnih stvari”. Sjajno, zar ne?

Izvor: Elle Italia