Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šoping centar Kragujevac Plaza slavi rođendan!

AUTOR: CityMagazine 18 Mar, 2019
Šoping centar Kragujevac Plaza slavi rođendan!

Kragujevac Plaza proslavlja svoj rođendan 23. i 24. marta uz bogat edukativno-zabavni program. Tim povodom svi posetioci će uživati i u koncertu Lexington benda, sjajnim popustima novih kolekcija omiljenih brendova kao i brojnim iznenađenjima koja ih očekuju na samom događaju.

Uvertira pred rođendansku žurku biće 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskenbal. Mališani iz predškolskih ustanova u originalnim dečijim kostimima prošetaće kroz šoping centar, pokazujući svoje ekološke maske okupljenim prolaznicima. Istoga dana priprema se i veliko otvaranje DM radnje, a povodom toga posetioce očekuje nezaboravna DJ žurka i dečije animacije koje će obradovati najmlađe.

Sve goste Kragujevac Plaza centra koji dođu na rođendan 23. marta dočekaće Duh iz Aladinove čarobne lampe i poželeti im dobrodošlicu. Da je ovaj šoping centar pun iznenađenja dokazaće i plesni performans i animacija svetlećih vila i robota koji će zabavljati goste.

U renoviranom restoranskom delu objekta, posetioci će uživati u specijalnom rođendanskom kutku gde ih, pored radionice poklona, očekuje i torta želja na kojoj mogu ostaviti rođendansku čestitku, a i učestvovati u nagradnom konkursu u okviru koga ih očekuju vredne nagrade.

Bogati program za rođendan Kragujevac Plaza shopping centra

Bogati program za rođendan Kragujevac Plaza shopping centra

Program za subotu, 23. mart:

14.00-17.00 Duh iz čarobne lampe

14.00-17.00 Vile i roboti

15.00-19.00 Rođendanski kutak

16.00-19.00 Zabavni program na bini

17.30-18.00 Takmičenje Muzičke stolice

Narednog dana od 15 časova, svi koji budu želeli moći će da učestvuju u radionici Muzeja iluzija koja nosi naziv Mozgaonica. Cilj radionice jeste da posetioci razvijaju svoje moždane vijuge kroz zabavu i igru, otkrivajući rešenja kroz logičko-didaktičke igrice.

Program za nedelju, 24. mart:

15.00-18.00 Dečija radionica Neguj stil od malih nogu

15.00-18.00 Mozgaj u Mozgaonici Muzeja iluzija

18:00 Koncert Lexington benda

Na kraju rođendanske proslave, svi posetioci će uživati u besplatnom koncertu popularne muzičke grupe Lexington bend. Oni će izvođenjem svojih hitova, staviti poseban pečat na ovaj događaj i obradovati sve ljubitelje dobre muzike.