Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najbolje torbe i tašne za 2021.

Sa sunčanim vremenom vraća se i entuzijazam za lepim oblačenjem i sređivanjem. Neizostavni deo ove priče jesu torbe i tašne, pa evo vodiča koji će vam pomoći da izaberete pravu za ovu godinu.

Klasična crna torba

Bez obzira na lični stil i modne afinitete, crna torba je must have. To se neće menjati ni u 2021. godini. Zato, ako eventualno ne posedujete ovakvu torbu, sada je pravo vreme da je nabavite.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Inovativna retro torba

Poznato je da se u modnom svetu trendovi vrte ukrug, pa tako nekada popularne torbe ponovo dođu u fokus. Takav slučaj je sa onim iz devedesetih i dvehiljaditih godina, koje će ove 2021. ponovo biti in.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Logomania tašna

Na tašni se mogu pojaviti najrazličitije šare i paterni, ali posebno je interesantna ona na kojoj se ponavlja logo brenda. To obično biva neka poznata marka, koja se na taj način dodatno promoviše.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Pismo torbica

Možda ovo nije najpraktičnija opcija, ali svakako predstavlja savršeni asesoar. Pošto se nosi u ruci ili ispod miške, pismo torbica je idealna za svečane i posebne prilike.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Tašna za preko ramena

U pitanju je tašna koja nikada ne izlazi iz mode, jer je sama po sebi vrlo zgodna za nošenje. Ove godine akcenat je na minimalizmu, pa će pomenuta tašna biti najbolja u crnoj ili beloj varijanti, sa zlatnim akcentom.

Modni kolaž: Isidora Spasić

„Sedlo“ torba

Naziv je očigledno dobila po svom obliku, a marka Dior je ta koja ju je lansirala na modnu scenu. Od tada postoje mnoge druge slične varijante, a boje koje će se istaći u 2021. su siva, bež, drap i narandžasta.

Modni kolaž: Isidora Spasić

„Kofica“ torba

Kao i u slučaju sedlo” torbe, i ova je dobila ime zbog svog oblika. Ona je veoma stajliš, te je pogodna za sve prilike. Može se nositi i u ruci i preko ramena, a sve što je neophodno staje u nju.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Mini torba

U 2021. godini naročito se ističe mini torba u koju staje telefon i eventualno još neka sitnica. Jasno je da ćete nju nositi samo u određenim prilikama. Deluje izuzetno simpatično, naročito ako dolazi u svetloplavoj boji.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Tašna sa ručkom

Nijedna tašna nije toliko elegantna kao ona koja se nosi u ruci. Lep oblik i interesantni detalji dodatno će je istaći, dok je izuzetno važno da materijal bude kvalitetan i drži jasno definisanu formu.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Mikro tašnica

Radi se o tašnici koja je toliko mala da je nefunkcionalna. To je zanimljivo jer ona menja svoju primarnu namenu, i na taj način postaje kao nakit ili ukras. Zbog toga je svi poklonici mode već uveliko nose.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Pojas torbica

Trend nošenja pojas torbice nije nov, jer je već par godina i te kako prisutan. Stil ume da varira, te tako ona može biti sportska ili krajnje elegantna. Osim oko struka, često se nosi i preko grudi.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Večni ceger

Ceger je pogodan za nošenje dosta stvari, pa je čest izbor žena koje su uvek u pokretu. On je naročito pogodan za putovanja, odlazak na piknik i plažu. Iako obično biva šaren, neka ove godine bude jednostavniji, na primer bež ili beo.

Modni kolaž: Isidora Spasić

Izvor za naslovnu sliku i modne kolaže: www.editorialist.com