Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepši nakit za novogodišnju noć

AUTOR: Isidora Spasić 24 Dec, 2020
Najlepši nakit za novogodišnju noć

Svaka garderoba koju obučete dobiće na značaju ukoliko je ukombinujete sa interesantnim nakitom i asesoarima. A nema bolje prilike nego proslave Nove godine da nakit bude taj koji vodi glavnu modnu reč. Evo predloga koji će vam pomoći da čak i obična crna plišana haljina postane nezaboravna uz dobre minđuše, ogrlicu, narukvicu…

Foto: www.whowhatwear.co.uk

Šik sat

Čini se da su ručni satovi pomalo izašli iz mode, pa je kraj 2020. i početak 2021. godine pravi momenat da ih vratite na mesto koje zaslužuju. Odaberite neku monohromnu varijantu, u kojoj zlatna, srebrna, ili bronzana nisu previše napadne. Pored toga, znaćete tačno kada otkuca ponoć.

Foto: www.elle.com

Zabavni rajf

Ukoliko budete nosili rajf, on će dodatno ulepšati i vašu frizuru. Sam po sebi jeste unikatan i neuobičajen asesoar, posebno ako bude od metala i sa interesantnim detaljima koji će mu dati na volumenu.

Foto: www.elle.com

Elegantna ogrlica

Iako su tanke i decentne ogrlice veoma trendi, za ulazak u novu godinu odaberite jednu za pamćenje. To znači da njen lanac treba da bude deblji, a ukrasi upadljivi. Biseri i kuglice raznih oblika mogu visiti sa ove elegantne ogrlice.

Foto: www.elle.com

Odvažne minđuše

Kako bi vaše lice i šminka došli do izražaja, stavite odvažne minđuše. Srebro i štras su odlična kombinacija, posebno ako vise u nizu i imaju specifičan odsjaj. Sve što obučete uz ovakve minđuše delovaće luksuzno.

Foto: www.elle.com

Narukvica specifičnog oblika

Ako za Novu godinu želite da nosite narukvicu, onda bi ona trebalo da bude veća i nekog specifičnog oblika. Na primer, oblik neke životinje biće posebno atraktivan, a belo-zlatna kombinacija uvek je prigodna za proslave.

Foto: www.marieclaire.com

Minđuše-zihernadle

Za sve one koji poštuju nešto ekstravagantniji stil, minđuše koje su dizajnirane kao zihernadle predstavljaju pravi izbor. One će bez sumnje privući svačiju pažnju, i pokazati kako su vaši modni izbori nepogrešivi.

Foto: www.marieclaire.com

Minđuše sa biserčićima

Biseri su izuzetno popularni poslednjih godina, pa je sigurna varijanta da se oni u vidu dekoracije nađu na vašim minđušama. U tom slučaju neka same minđuše budu jednostavne, kako bi biserčići bili glavni akteri.

Foto: www.marieclaire.com

Čoker sa lažnim dijamantima

Sve koji vole modu devedesetih obradovaće činjenica da su garderoba i nakit iz tog perioda i dalje aktuelni. Ipak, pošto je novogodišnja noć posebna prilika, neka čoker ogrlica koja ide tik uz vrat na sebi ima nizove kristalića koji deluju kao blještavi dijamanti.

Foto: www.whowhatwear.co.uk

Aristokratski prsten

Umesto gomile sitnog prstenja, ili jednog ogromnog i kičastog, nađite zlatnu sredinu. To znači da odaberete jedan ili najviše tri prstena koji su neobični ali u isto vreme i jednostavni. Poludrago kamenje će odlično poslužiti u ovu svrhu.

Foto: www.whowhatwear.co.uk

Zlatna šnala

Niste raspoloženi za nakit, i želite bez ometanja da se krećete i plešete? Onda fiksirajte kosu prelepom šnalom, jer će ona ujedno poslužiti i kao asesoar. Zlatna podloga sa cirkonima kreiraće prelepu šnalu koja će izgledati kao pravi ukras.

Foto: www.whowhatwear.co.uk

Naslovna slika: www.mosty.com