Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi muški trend: Brada u obliku majmunovog repa

AUTOR: CityMagazine 20 Jan, 2021
Novi muški trend: Brada u obliku majmunovog repa

Nova godina je tek počela, a već se čini da će 2021. biti još neobičnija od 2020. Prvo smo gledali šamana sa kapom sa rogovima u američkom Kongresu, a sada su pred nama slike muškaraca koji su iz nekog razloga odlučili da oblikuju svoju bradu i brkove tako da podsećaju na rep majmuna!

Ovako oblikovane brkove i bradu prvi je imao američki igrač bejzbola Majk Firs još u septembru 2019. On je to učinio da bi zabavio svoje saigrače iz tima Oukland Atletiks. Već tada su neki muškarci napravili svoju verziju brkova i brade u obliku majmunskog repa, a ovaj trend je stekao nove poklonike početkom 2021. Mnogi korisnici društvenih mreža su nedavno podelili svoje fotografije sa ovom bizarnom frizurom i ohrabrili su svoje prijatelje da učine isto.

Razlog tome verovatno leži u činjenici da mnogi ljudi sada rade od kuće i ne moraju da se sređuju kao nekada kada su redovno išli na posao. Mnogima je doduše i dosadno u situaciji kada zbog pandemije korona virusa najveći deo svog slobodnog vremena provode u svom domu.

Šta vi mislite o ovom novom muškom trendu? Da li on ima budućnost ili će biti brzo zaboravljen kao mnogi neobični trendovi pre njega?

Izvor: Daily Hive