Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Tetovaže inspirisane pandemijom korona virusa su postale novi trend

AUTOR: CityMagazine 25 Aug, 2020
Tetovaže inspirisane pandemijom korona virusa su postale novi trend

Pandemija korona virusa je definitivno obeležila 2020. godinu. Ona je u potpunosti promenili naše živote i naterala nas da obratimo posebnu pažnju na čuvanje svog i tuđeg zdravlja od ovog opakog virusa. I dok većina želi da pandemiju ostavi iza sebe i ne razmišlja o njoj nakon što joj konačno dođe kraj (nadamo se uskoro), neki ljudi su odlučili da ukrase svoje telo tetovažom koja će ih uvek podsećati na Kovid-19.

Možemo slobodno reći da su tetovaže inspirisane pandemijom korona virusa novi trend u svetu u poslednjih nekoliko meseci. One, međutim, nisu nužno depresivne kako bi možda pretpostavili, već su pune zdravog humora i kreativnosti. Neke od njih iskazuju poštovanje prema zdravstvenim radnicima koji su pokazali veliku hrabrost tokom ove krize, druge prikazuju motiv zaštitne maske za lice u raziličitim, ponekad šaljivim, kontekstima, a mnoge od njih u svom fokusu imaju pranje ruku.

U našoj galeriji u nastavku možete videti kako izgledaju neke od najinteresantnijih tetovaža inspirisanih korona virusom.

Izvor: Bored Panda