Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

DDOR BG Car Show i Motopassion na Beogradskom sajmu – ODLOŽENO

AUTOR: CityMagazine 02 Mar, 2020
DDOR BG Car Show i Motopassion na Beogradskom sajmu – ODLOŽENO

Dve po svemu jedinstvenе i ekskluzivnе sajamskе manifestacijе – Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 07 i 14. Sajam motocikala MOTOPASSION – najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju na Beogradskom sajmu 19. marta i trajaće sve do 25. marta 2020. godine.

Pod sloganom Lepi spolja, snažni iznutra, ovogodišnji Sajam automobila održava se u specifičnim međunarodnim i unutrašnjim tržišnim i koncepcijskim okolnostima. U isto vreme, dok se neki evropski sajmovi automobila (Frankfurt, Pariz, Zagreb…), iz različitih razloga, ili potpuno (samo)ukidaju, ili radikalno redukuju izložbene kapacitete i tome prilagođavaju dugogodišnje sajamske koncepte, DDOR BG Car Show potvrđuje postojanost relativno merljivu sa nekim sajmovima na Dalekom istoku.

U takvom kontekstu, prema trenutnom stanju najava, koje su prevazišle optimitička očekivanja organizatora, na piste najvećih hala Beogradskog sajma, ali i na celokupni raspoloživi izložbeni prostor, ateriraće više od 300 izlagača iz tridesetak zemalja, koji će predstaviti više od 35 automobilskih i 12 brendova lakih dostavnih vozila (dva više nego prethodne godine).

Motopassion 2020, koji se ove godine održava pod sloganom Sve tvoje strasti na jednom mestu, takođe je u ekspanziji – ugostiće više od 40 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila (pet više nego lani).

Distributeri i uvoznici automobila će svoje brendove uobičajeno predstaviti u halama 1, 3 i 4 Beogradskog sajma. Izložba lakih komercijalnih vozila biće smeštena u hali 4 i na otvorenom prostoru, a izložba Motopassion planirana je u hali 2, nivo C, ali će se zbog nedostatka prostora sektor moto-opreme proširiti i na nivo A. Prema najavama, posebna pažnja biće poklonjena električnim vozilima, motociklima i biciklima, te edukaciji o bezbednoj vožnji motocikala.

Cena pojedinačne ulaznice је 400 dinara, grupnе 300 dinara, grupne za đake i studente 200 dinara, a sajamski parking se plaća 150 dinara po započetom satu. Poseban sajamski poklon vernim posetiocima je Porodični dan 24. marta, kada će biti omogućena porodična poseta po privilegovanoj ceni ulaznice od 700 dinara, koja važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja. Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova (poslednjeg dana sajmova – od 10 do 19 časova).

Izložbeno-prodajna priredba – Sajam automobila pod nazivom DDOR BG CAR SHOW okuplja sve uvoznike i distributere putničkih automobila.

Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila domaćoj publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jedinstvenu scenografiju s unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

DDOR BG Car Show

Bulevar vojvode Mišića 14
19.Mar 2020
25.Mar 2020
Beogradski sajam
400, 200 (za đake i studente), 300 (grupna)