Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Poklon kartice za ljubitelje vožnje

Vreme letnjih odmora, kada se najveći deo naših sugrađana odlučuje za putovanja ka moru, planini ili nekoj drugoj destinaciji, pravo je vreme da nekoga obradujete poklonom koji će doprineti da brže ostvari svoje snove o idealnom odmoru. U tom slučaju, poklon kartica kao mali znak pažnje može biti idealno iznenađenje za bliske osobe i prijatelje.

Imajući u vidu potrebe svojih potrošača NIS je, kao kompanija koja rukovodi najvećom domaćom maloprodajnom mrežom, u svoju ponudu uvrstio poklon kartice dostupne u vrednostima od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara. Nova NIS poklon kartica predstavlja idealno rešenje za niz lepih prilika, a zbog svoje praktičnosti sigurno je da neće ostati neiskorišćena. Pogodna je za sve situacije, bilo da  želimo da nagradimo nekoga za položen vozački ispit ili obradujemo prijatelja prvim kilometrima u novom automobilu.

Posebna pogodnost kartice je u tome što se iznos na koji glasi ne mora iskoristiti samo za gorivo, već i za širok asortiman proizvoda koji se nalaze u ponudi. Dakle, za sve ono što je potrebno kako bi se putovanje na odmor pretvorilo u nezaboravan ugođaj za celu porodicu. Ovo je od posebne važnosti jer benzinske stanice već dugo nisu samo mesto za dopunu rezervoara, već i oaze za osveženje i odmor na putu do posla, vikendice u prirodi ili morskih plaža.

Idealno rešenje za sve prilike

Idealno rešenje za sve prilike

Uz šoljicu ukusne kafe i proizvode vrhunskog kvaliteta, vozači i putnici uvek su željni da naprave pauzu od sedenja u vozilu i osveže se u prijatnom ambijentu Drive Café restorana koji nam je na raspolaganju na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Raznovrsna i bogata ponuda proizvoda i usluga u okviru Drive Café restorana neprestano se dopunjuje kako bi se zadovoljile potrebe i želje najzahtevnijih potrošača, a poslednja u nizu novina i prijatnih iznenađenja koje nam je pripremio NIS dolazi nam upravo u obliku nove NIS poklon kartice – idealnog poklona za sve prilike.