Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Apple preporučuje pet inovativnih aplikacija

AUTOR: CityMagazine 09 Jun, 2021
Apple preporučuje pet inovativnih aplikacija

Aplikacije za povećanje produktivnosti možda će vam pomoći da budete efikasniji kada radite od kuće, ali u trenucima predaha, trebaće vam nešto malo drugačije. Apple je prepoznao želje i potrebe korisnika svojih uređaja, zbog čega je nedavno na sajtu ove kompanije osvanuo spisak inovativnih aplikacija i igara, koje se ističu kvalitetom svog dizajna i korisničkog iskustva.

Predstavljamo vam 5 aplikacija sa njihove liste:

1. Universe — Website Builder (Universe Exploration Company)

Ova aplikacija će vam pomoći da jednostavan način napravite funkcionalan veb-sajt na svom iPhone-u, iPad-u ili Mac-u. Vrlo je laka za korišćenje i ne zahteva nikakvo programersko i dizajnersko predznanje.

2. Bird Alone (George Batchelor)

Aplikacija Bird Alone vam pruža mogućnost da se sprijateljite sa „najusamljenijom virtuelnom pticom“ kroz crtanje, pisanje poezije, komponovanje muzike i diskutovanje o životu.

3. Museum Alive (Alchemy Immersive Ltd)

Tehnologija proširene stvarnosti (AR) upotrebljena je u aplikaciji Museum Alive, koja vam otkriva kako su izgledale i ponašale se životinjske vrste koje su izumrle. Vaš vodič u ovoj aplikaciji je slavni prirodnjak i novinar Dejvid Atenboro.

4. NaadSadhana (Sandeep Ranade)

Aplikacija NaadSadhana uz pomoć veštačke inteligencije automatski dodaje muzičku pratnju vašim vokalima, zbog čega je idealna za muzičare amatere i sve one koji vole ponekad da zapevaju za svoju dušu. Za sada je podržano osam muzičkih žanrova.

5. Voice Dream Reader (Voice Dream LLC)

Kada poželite da odmorite svoje oči od ekrana, aktivirajte ovu aplikaciju i ona će tekst koji je trebalo da pročitate pretvoriti u audio format. Podržana je konverzija dokumenata (pdf, word, power point…), internet članaka i e-knjiga (u EPUB formatu).

Izvor: Design Taxi