Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Google preporučuje najbolje od svega na svojoj novoj platformi za onlajn kupovinu

AUTOR: CityMagazine 09 May, 2021
Google preporučuje najbolje od svega na svojoj novoj platformi za onlajn kupovinu

U godini za nama izlazili smo napolje manje nego ikada, iz očiglednih razloga. Kao i mnoge druge stvari u tom periodu, i kupovinu smo obavljali preko interneta. To je prepoznao i Google, koji je nedavno napravio novi sajt pod nazivom Best Things for Everything Guide, gde svakodnevno možete pronaći asortiman od 1.000 navodno najboljih proizvoda u tom trenutku.

Ova platforma za onlajn kupovinu preporučuje proizvode iz različitih kategorija, pa tako na sajtu možete pronaći dečije igračke, kozmetiku, zdravu hranu, nameštaj, auto delove i sve drugo što vam treba. Proizvodi se pregledaju jednostavnim skrolovanjem ili izborom odgovarajuće kategorije iz padajućeg menija koji izgleda kao Google sugestije prilikom pretrage. Klikom na izabrani proizvod možete saznati njegovu cenu, opis i uslove kupovine, ali i videti kako su ga ocenili drugi korisnici Google-a.

Iz ove kompanije poručuju da se preporuke za kupovinu menjaju na svaka 24 sata, jer algoritam platforme non-stop analizira šta ljudi sve traže na Google-u i koje proizvode hvale, i na osnovu toga pravi novi asortiman od novih 1.000 artikala. Posetite Best Things for Everything Guide platformu za onlajn kupovinu i pogledajte i sami kako to izgleda.

Izvor: Mashable