Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najbolji podkasti za rad od kuće

Rad od kuće je nešto na šta su se mnogi navikli u poslednje vreme, ali to je ipak individualna stvar koju ne doživljavaju svi na isti način. Nekim ljudima ipak nedostaje kancelarija i kontakt sa drugim ljudima i traže način da promene tu kućnu atmosferu kako bi bili produktivniji. Jedna opcija je svakako određena plejlista, jer muzika može da podigne raspoloženje i bude okidač za napredak, ali tu su i podkasti. Možda izbor podkasta na srpskom jeziku tek treba da poraste, ali zato je onih na engleskom u izobilju, a mi vam preporučujemo nekoliko koji će vaš radni radni učiniti zanimljivijim.

Is This Working?

Ovaj podkast nalazi se na listi preporuka jer baš odgovara poslovnoj atmosferi i raznim problemima koje ona donosi. Autorke svake nedelje razgovaraju sa jednim gostom o problemima modernog radnog mesta i posla uopšte. Pričale su, između ostalog, o tome kako da prevaziđete „krivicu neproduktivnosti“ i kako da budete zadovoljni svojim radom i učinkom na poslu.

Working From Home With Stylist

Sajt Stylist osmislio je podkast tokom prvog karantina povodom korona virusa koji se bavi temama rada u moderna vremena. Cilj je bio da se napravi neka vrsta virtuelne kancelarije u kojoj će svako pronaći ono što mu je potrebno. Autorski dvojac razgovara sa poznatim osobama i stručnjacima za razne oblasti o fleksibilnom radnom vremenu, preopterećivanju na poslu i mnogim drugim srodnim temama.

Nobody Panic

Teme kojima se bavi nisu isključivo u vezi sa poslom, ali se razgovori dotiču mnogih tema bitnih za sve odrasle osobe. Autorke u svakoj epizodi obrađuju neko važno pitanje uz pomoć gostiju, tako da ćete sigurno saznati nešto novo, a možda vam budu razrešene i neke dileme. Raspon tema je zaista veliki i one idu od nesvesne sabotaže sebe do pozitivnog stava prema telu.

The New Corner Office

Nešto kraćeg trajanja, ovaj podkast osmišljen je tako da vam svaka epizoda pruži neki koristan savet u vezi sa radom na daljinu, organizacijom vremena i uopšte stavom i radom na sebi. Epizode traju između 5 i 10 minuta, tako da ih možete poslušati pre početka radnog dana, u pauzi za ručak, ili tokom šetnje.

The Solo Collective

Autorka ovog podkasta iza sebe ima bestleser u kome opisuje kako možete da radite sami i da ne poludite. To je i tema podkasta koji tek treba da bude premijerno emitovan 18. marta, a koji treba da pomogne slušaocima da se nose sa čudnom situacijom u kojoj se nalazimo kroz dvanaest tematskih epizoda.

Izvor: Stylist

Naslovna fotografija: Unsplash