Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nova aplikacija će vam pomoći da pobegnete sa dosadnog Zoom sastanka

AUTOR: CityMagazine 17 Mar, 2021
Nova aplikacija će vam pomoći da pobegnete sa dosadnog Zoom sastanka

Nakon godinu dana rada od kuće, mnogim ljudima su već dojadili česti video sastanci preko aplikacije Zoom, koji, čini se, traju večno, a malo toga konkretnog se na njima dogovori.

Ako ste isfrustrirani svaki put kada čujete zvuk video poziva, radovaće vas vest da postoji nova aplikacija koja vam može pomoći da pobegnete sa dosadnih Zoom sastanaka. U pitanju je dodatak Zoom-u pod nazivom Zoom Escaper, koji je stvorio digitalni umetnik Sem Lavin. Ovaj dodatak (plugin) funkcioniše po vrlo jednostavnom principu. On, naime, sabotira vaš audio signal tako što simulira lošu konekciju i mikrofon sa dosta eha, ali i stvara buku izazvanu građevinskim radovima, plačom bebe, lajanjem pasa i mnogo čime drugim.

Kada vaše kolege sa sastanka to čuju, oni će brzo izgubiti strpljenje i preporučiće vam da napustite video konferenciju ili će je zbog vaših „tehničkih problema“ naprasno skratiti i zakazati u novom terminu.

Aplikaciju Zoom Escaper možete skinuti OVDE, dok se sa detaljima njenog korišćenja možete upoznati pregledom sledećeg kratkog video klipa.

Izvor: Design Taxi