Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi Fitbit uređaj izgleda kao elegantni sat

AUTOR: CityMagazine 21 Apr, 2021
Novi Fitbit uređaj izgleda kao elegantni sat

Fitbit, kompanije koja pravi uređaje za merenje performansi tokom vežbanja, napravila je svoj verovatno najelegantniji gedžet do sada. U pitanju je uređaj Fitbit Luxe, čiji je dizajn inspirisan nakitom.

On se prodaje sa različitim kaiševima, tako da izgleda dobro na rukama ljudi svih boja kože i tipova tela. Budući da je dizajniran sa stilom, Fitbit Luxe se ne mora skidati nakon završetka treninga, jer se on odlično uklapa uz manje-više svaku odevnu kombinaciju. Ovaj elegantni uređaj prodaje se po ceni od 149,99 dolara, a uz njega dobijate i pristup Fitbit Premium aplikaciji u trajanju od šest meseci. Baterija ovog gedžeta ne mora često da se puni, tako da ga možete koristiti bar pet dana bez straha da će se isključiti.

Fitbit Luxe je ujedno i najtanji uređaj iz asortimana ove kompanije, zbog čega mnogi smatraju da vam neće smetati ni da zaspite sa njim. Ujutru ćete zahvaljujući Smart Wake tehnologiji kompanije Fitbit biti probuđeni blagim senzacijama na vašem ručnom zglobu. Što se tiče svoje osnovne funkcionalnosti, monitoringa vašeg tela tokom sportskih aktivnosti, Fitbit Luxe nimalo ne zaostaje za svojim prethodnicima. On nudi podršku za 20 fizičkih aktivnosti, od golfa i trčanja, do joge i kardio vežbi, a za one koji vole da plivaju, postoje i verzije ovog uređaja koje su vodootporne.

Ova generacija Fitbit gedžeta nije fokusirana samo na vaše performanse tokom treninga, već i vaše sveopšte blagostanje. Fitbit Premium aplikacija vam nudi programe za borbu protiv stresa, kao i vođenu meditaciju sa poznatim guruom Dipakom Čoprom. Ako ste fanatik za fitnes, a držite i do stila, svoj budući omiljeni gedžet za treniranje, Fitbit Luxe, možete naručiti OVDE.

Izvor: Fitbit