Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Odmorite oči i mozak uz pomoć ovih specijalnih naočara

AUTOR: CityMagazine 15 Jun, 2021
Odmorite oči i mozak uz pomoć ovih specijalnih naočara

Ako postoji neki deo našeg tela kome je potreban odmor u ovom trenutku, onda su to oči. Rad od kuće je učinio da smo u prethodnom periodu bili više nego inače za kompjuterom, kako zbog prirode samog posla koji obavljamo, tako i zbog komunikacije s kolegama, s kojima smo se uglavnom gledali preko ekrana.

Ako imate isti problem, preporučujemo vam da date šansu specijalnim AYOlite naočarima, koje funkcioniše po principu svetlosne terapije i pružaju vašim očima, ali i mozgu, neophodan predah u trenucima velike opterećenosti. One vas izlažu plavičasto-tirkiznoj svetlosti, koja blagotvorno deluje na vašu psihu i omogućava vam da se kvalitetno odmorite i na taj način povratite izgubljenu energiju, neophodnu za hvatanje u koštac sa svim dnevnim izazovima i obavezama.

Iz kompanije proizvođača AYOlite naočara poručuju da su one posebno korisne za ublažavanje efekta džet-lega, ali i poboljšanje kvaliteta sna. AYOlite se nose kao i svake druge naočare, s tim da nemaju stakla. Njihov diskretan dizajn je posebno dopadljiv, zbog čega ćete izgledati jednako dobro kada ih nosite u poslovnom kontekstu, na javnom mestu ili dok trčite.

AYOlite naočare se trenutno prodaju po ceni od 185 dolara. Naručite svoj par OVDE i stabilizujte svoj bioritam.

Izvor: New Atlas