Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Samsung Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G: Istražite novu galaksiju mobilnih telefona

AUTOR: CityMagazine 18 Aug, 2021
Samsung Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G: Istražite novu galaksiju mobilnih telefona

Kosmos se neprekidno širi, zar ne? Granice se konstantno pomeraju i ono šta smo juče smatrali dobrim, danas je prosečno, a njihovo mesto u sistemu zauzimaju galaksije koje su iskoračile korak ispred.

Samsung Galaxy Z Fold i Flip3 su pametni telefon koji su otišli za celu svetlosnu godinu ispred i postavili nove standarde kako u biznis upotrebi telefona za multitasking, prezentovanje i brzinu rada, tako i za uživanje u gledanju serija, utakmica, igranju igrica i slušanju muzike.

Omiljene serije ćete voleti još više, posao će kliziti poput vašeg prsta na ekranu, a sve to dok se dopisujete sa prijateljima, ne prekidajući nijednu od tih radnji – uz pomoć Samsung Galaxy Z Fold i Flip3 pametnih telefona.

Galaxy Z Fold3 – vaš novi kućni bioskop i multitasking asistent

Rasklopite ekran, postavite telefon i uživite se u seriju kao nikad do sada

Dok je sklopljen, pruža vam sve ono što biste tražili od jednog pametnog telefona. Rasklopljen, otvara pravi kućni bioskop s kakvim se dosad niste susreli. Zaboravite gledanje serije na telefonu dok ležite, a jednom rukom pridržavate ekran… Rasklopite Galaxy Z Fold3 i postavite ga na najzgodnije mesto za gledanje, stajaće pod bilo kojim uglom od 75 do 115 stepeni bez oslonca! Ekran od 7,6 inča, još na najpogodnijem mestu – ni najsitniji prevod vam neće teško pasti.

Produktivan kao PC, a staje na vaš dlan

Kada želite da skratite izgubljeno vreme, prva asocijacija su poslovni zadaci i multitaskinng koji je postao neminovnost. Galaxy Z Fold3 prati ritam vašeg života – omogućava istovremeni rad u 3 aplikacije paralelno. Dok ste na video pozivu, gledajte kako prezentuje vaš kolega, pratite svoju prezentaciju i izvlačite beleške na ekranu – sve to bez otvaranja dodatnih prozora. U svemu tome će vam pomoći S Pen, koji je sada kompatibilan sa Galaxy Z Fold i Flip serijom – kako bi vam još više ubrzao i olakšao proces ilustrovanja i prezentovanja.

Uhvatite kadar iz više uglova – jednom klikom

Pet različitih kamera na tri različita mesta otvaraju nove dimenzije fotografije, tako da oni koji budu videli svaku vašu sledeću fotografiju, biće im jasno da se izdvajate.

Prednja kamera ispod ekrana magično nestaje čim se ovaj Infinity Flex ekran od 7,6 inča uključi – ne ostavljajući ništa drugo na ekranu osim onoga što se prikazuje. I to sve bez zasebnog otvora za kameru, kako bi ceo prostor bio prepušten vašem uživanju ili radu.

Galaxy Z Flip 3 – najveća preglednost u najkompaktnijem džepnom izdanju

Budite na 2 mesta istovremeno

Velike promene dešavaju se na malim ekranima. Želeli smo da vam pružimo komfor koji će vas totalno rasteretiti, osloboditi vaše vreme, prostor i poštedeti vas bespotrebnog zamaranja prstiju. Na preklopljenom Galaxy Z Flip3 telefonu možete čitati poruke, slušati muziku, slikati se… Sve na ekranu od 1,9 inča. A kad ga rasklopite, film od 2 sata više neće trajat preko 3, zbog konstantnog pauziranja kako biste odgovorili na poruku. Nećete gubiti vaše vreme. Na Samsung Galaxy Z Flip3 telefonu možete podeliti ekran, tako da vam ne promakne scena filma i istovremeno pročitati poruku koja vam je upravo stigla.

Galaxy Z Flip3 – uvek poželjan

Pre pojave pametnih telefona, dok smo još koristili tastature na telefonu i one na rasklapanje, trend je bio imati što manji i kompaktniji telefon. Poslednjih godina postalo je podrazumevano da što je telefon veći – znači da je bolji. Galaxy Z Flip3 ispunjava oba standarda! Pitali ste se za šta služe oni mali džepovi na farmerkama? Sada je jasno da je to fabričko mesto za vaš novi Samsung Galaxy Z Flip3 – kada je preklopljen, njegove dimenzije su 4,2 inča! Sklopite vašu multitasking mašinu, stavite u džep, čak i u najužim pantalonama ostaviće prostora i za novčanik. A kad ga rasklopite – možete gledati teniski meč bez problema, aut ćete videti i pre linijskog sudije.

Šta im je zajedničko?

Duplo veći komfor, duplo produktivniji rad uz duplo brži ekran

Većina ekrana na pametnim telefonima ima brzinu osvežavanja od 60hz. Dynamic amoled 2x super smooth ekran kod Samsung Galaxy Fold i Flip3 telefona učitava u brzini od 120hz. Brzina kojom ispunjava vaše komande i lagane pokrete prstom, gotovo da stvara osećaj kao da vam čita misli.

Sačuvajte sve svoje uspomene u svom džepu, makar ih bilo i na hiljade

Možete birati između 256 i 512GB interne memorije. Tako da vam i prvi probni selfi koji ste napravili ispred radnje odmah nakon kupovine telefona ostane sačuvan čak i nakon 2 godine intenzivnog korišćenja.

Telefon na koji ne pazite previše – opremljen da čuva sam sebe

Gorilla glass victus je staklo kojim je obložen Galaxy Z Fold i Flip3 i sa prednje i zadnje strane. To je najčvršće staklo dosad u upotrebi. Takođe, ovi telefoni imaju aluminijumski oklop, što ih čini izdržljivijim od svih prethodnik. Pored toga, oba uređaja imaju novi zaštitni film od rastegljivog PET materijala preko unutrašnjih ekrana i optimizovane slojeve panela, zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja (interno testiranje je rađeno u odnosu na Galaxy Z Fold2).

U ovim letnjim danima slučajan skok u bazen sa telefonom u džepu neće vam više stvarati nelagodu, jer su Samsung Galaxy Z Flip i Fold3 prvi rasklopivi vodootporni telefoni. U naglim i neplaniranim letnjim pljuskovima biće problem samo mokre cipele, telefon bez problema možete čak i u ruci da držite.

Uštedite do 24.000 na ovakvom telefonu – Iskoristite „First minute“ ponudu

Pretprodaja traje do 26. avgusta (ili do isteka zaliha) – do kada možete ostvariti popust na ove telefone od 12.000 dinara. Takođe, možete iskoristiti dodatni popust otkupne vrednosti starog telefona i dodatni bonus od 12.000 dinara za određene modele. Za ostvarivanje promotivnog prava potrebno je registrovati se putem aplikacije Samsung Members Lounge najkasnije do 19. septembra 2021. godine. Više informacija o tome možete pronaći OVDE.

Najčitanije

Horoskop: Šta vam zvezde predviđaju za mesec decembar?

Zakoračili smo u decembar, privodimo kraju obaveze za ovu i pravimo spisak želja i planova za narednu godinu. Tim povodom,…

Turska jela koja su se odomaćila u Srbiji

Verovatno ste nekada čuli da je sarma poreklom iz Turske, ali da li ste znali da ovo važi i za…

Ovo je najgore piće za jetru

Jetra filtrira štetne materije iz tela i zato je nužno brinuti o njenom zdravlju. Kad se govori o oštećenju jetre,…

Da li testeninu nakon kuvanja jednostavno iscedite u sudoperi? Pogledajte zašto to nikada ne bi trebalo da radite!

Špagete sa sosom od mesa, pasta karbonara, fetučini sa rikotom i spanaćem, testenine sa jajima i slaninom, tunjevina ili testenina…

Zašto nikada ne bi trebalo da pijemo rakiju pre jela?

Popiti čašicu ili dve rakije pre jela čest je običaj kod kuće ili u restoranu, ali ta navika ne otvara…

7 odevnih predmeta u koje vredi uložiti novac dok su na popustu

Crna nedelja prilika je da se po povoljnijim cenama pripremimo za predstojeće praznike, i tako obradujemo sebe i najbliže. Mnogi…

Najnovije - Tehnologija

10 najvažnijih momenata u istoriji interneta

Da li ste znali da internet u njegovoj današnjoj formi postoji još od sredine ’80-ih, dok su ranije verzije slične…

Krug Zdravlja aplikacija – praktična i direktna podrška vašem mentalnom zdravlju

Zahvaljujući projektu SVAKO MOŽE DA PUKNE koji sprovodi mreža za mentalno zdravlje NaUm uz podršku ACT projekta i Vlade Švajcarske,…

Broj prevara sa onlajn plaćanjem se drastično povećao pred „Crni petak“

Uoči „Black Friday“ perioda primećen je porast broja fišing napada koji imitiraju stranice za e-plaćanje. Ukupan broj finansijskih fišing napada…

Jedan parkiran stari auto u Italiji je postao turistička atrakcija

Verovali ili ne, jedan običan automobil, parkiran čak 7 godina na istom mestu ispred kioska u italijanskom gradiću Koneljano, stekao…

Mobilna aplikacija za pacijente „Moj MS Svet”

Nema dileme da nam upotreba savremenih tehnologija i digitalna rešenja omogućavaju bolji kvalitet života. Vođeni ovim, Društvo multiple skleroze Srbije…

Konferencija CGA Belgrade vodi vas u metasvet

Vodeći igrači na polju filma i video igara, virtuelni svetovi, NFT umetnička scena, mašinsko učenje i digitalni ljudi – sve…