Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Upoznajte kamere Huawei Mate 40 Pro telefona

AUTOR: CityMagazine 22 Jan, 2021
Upoznajte kamere Huawei Mate 40 Pro telefona

Huawei Mate 40 Pro, dostupan za poručivanje u Srbiji, svojim pojavljivanjem na svetskom tržištu predstavio je spoj jedinstvenog dizajna i neprikosnovene tehnologije. Futuristički dizajn, moćni sistem kamera i snažne performanse deo su najkvalitetnijeg korisničkog iskustva koje kompanija Huawei nastoji da pruži i unapredi svakim novim uređajem.

Fotografija i videografija na višem nivou

Kamere na Huawei Mate 40 Pro telefonu, kao i na čitavoj Mate 40 seriji, rezultat su saradnje sa kompanijom Leica. Sistem zadnjih kamera smešten je u Space Ring dizajn, što sam dizajn telefona čini još unikatnijim. Kada je reč o kamerama, Mate 40 Pro poseduje tri kamere: Super Sensing Wide kameru od 50MP, Ultra Wide Cine kameru od 20MP, Telefoto kameru od 12MP koja podržava 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum. Četvrto sočivo predstavlja laserski senzor koji je zaslužan za precizan i brz fokus na fotografijama i video snimcima.

Iako je fotografija jedan od glavnih načina na koji beležimo trenutke i od njih stvaramo uspomene, moderna era omogućila nam je da pored njih specijalne trenutke ovekovečimo i video snimcima. Huawei Mate 40 Pro je bez premca kada je reč o kinematografskoj videografiji. Uz Super Steady Shot – opciju za stabilizaciju slike, pravljenje visokokvalitetnih snimaka je jednostavnije nego ikada do sada. XD Fusion HDR Video osigurava uravnoteženu ekspoziciju, čak i pri snimanju sa ekstremnim kontrastom osvetljenja. Tracking Shot opcija je dodatno unapređena, pa tako uz AI fokus pametno prepoznaje subjekat na video snimku i „prati ga” tokom kretanja. Story Creator opcija omogućava korišćenje pravih kinematografskih efekata, uključujući pozadinsku muziku i filtere.

Vreme je za selfie!

Sistem prednjih kamera na Huwei Mate 40 Pro čine 3D ToF kamera i glavna kamera od 13MP. Pametna Ultra Vision Selfie kamera integriše prednju kameru sa unapređenim širokim uglom i senzorom za gestove. Pored toga što vam omogućava da pravite selfije visokog kvaliteta, kamera pametno prepoznaje broj ljudi u kadru, pa ukoliko se ispred kamere nalazi više od tri osobe, odgovarajući režim širokog ugla se automatski aktivira.

Prednja kamera na Huawei Mate 40 Pro podržava 4K snimanje i opciju za snimanje u jednom od tri dostupna vidna polja, od bliskog i ličnog do ultra-širokog. Slow-Motion Selfie dodaje još veću svestranost prednjoj kameri omogućavajući korisnicima da dodaju dramatičan osećaj kada dokumentuju svoje brze akcije.

Huawei Mate 40 Pro, najmoćniji pametni telefon kompanije Huawei do sada, dostupan je za poručivanje u Srbiji. U periodu od 18. do 31. januara kupce ovog telefona očekuju specijalni pokloni: Huawei FreeBuds Pro – najnovije bežične slušalice i usluga zamene oštećenog ekrana potpuno besplatno, u trajanju od tri meseca. Pogodnost besplatne zamene oštećenog ekrana pruža jednu besplatnu zamenu oštećenog ekrana ili zadnjeg panela, u Huawei ovlašćenom servisnom centru, u slučaju oštećenja od pada, udara ili pritiska tokom normalnog korišćenja[1].


[1] PRAVILA:

  • Korisnici koji kupe Huawei Mate 40 Pro od 1.2. do 31.3.2021. (podložno datumu na računu) podložni su za Besplatnu zamenu oštećenog ekrana.
  • Korisnik mora da aktivira pogodnost Besplatne zamene ekrana u toku sedam (7) kalendarskih dana od datuma kupovine (datuma na računu) u okviru aplikacije Podrška.