Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Horoskopski znaci koji najčešće ulaze u sukobe

AUTOR: CityMagazine 23 Oct, 2020
Horoskopski znaci koji najčešće ulaze u sukobe

Svako drugačije reaguje na neprijatne situacije, bilo besom, otvorenom pobunom, traženjem alternativnog rešenja, ili pak ćutanjem i trpljenjem. Puno faktora utiče na to kakva će biti vaša reakcija, počevši od intenziteta samog trenutka, vašeg prethodnog raspoloženja, ali i same ličnosti. A to, između ostalog, zavisi i od toga u kom ste horoskopskom znaku rođeni. Neki znaci su po prirodi raspoloženiji za sukob, a neki ipak vole da budu mirotvorci, a kod koga je to najizraženije, pročitajte u produžetku.

Znaci najskloniji sukobima

Ovan

Kao vatreni znak koji uvek ima mišljenje o svemu i spreman je da ga brani, ovnovi često znaju da eksplodiraju u trenutku, bez obzira na to gde se nalaze. To obično nije planirano i samim tim ni oni ne znaju šta će tačno reći i kako će reagovati onaj kome je to upućeno, ali znaju da moraju to da izbace iz sebe. Iza toga ne stoji loša namera prema određenoj osobi, već jednostavna sklonost da ne skrivaju osećanja i gutaju negativna raspoloženja sebi na štetu.

Lav

Kod lavova su svi razgovori isplanirani i oni tačno znaju šta žele da vam kažu i koji efekat mogu time da postignu. Oni se ne plaše da uđu u male sukobe, a ono što im najviše smeta i što ih najčešće natera na tako nešto su zlobni komentari i ismevanja nekog postupka ili stava. Lava ne treba dirati u ponos, jer će onda definitivno uzvratiti, i to tek nakon što skupi sve činjenice koje mu idu u korist. A ono što najviše vole da od vas čuju nakon toga je: „U pravu si“.

Znaci koji smiruju strasti

Vodolija

Vodolije će se suprotstaviti nekome zarad višeg cilja, poput opšte nepravde i nekih rasprostranjenih problema društva, ali individualne konflikte u vezi sa svojim odnosom sa nekim zaobilaze. Nisu navikle da izražavaju osećanja na taj način, direktno, već uvek misle o široj slici. Zbog toga ne troše energiju na ogovaranja i sitne čarke, kada im instinkt govori da se jednostavno povuku i pokušaju da pronađu način da okončaju konflikt umesto da ga pogoršavaju.

Vaga

Vage su mnogo posvećenije miru i dobrim odnosima sa svima nego svađanju i razmiricama. One vole da zbližavaju ljude i trude se, kad god mogu, da i same reše svađe između prijatelja. Mogu da razumeju obe strane u svađi i obično će prevagnuti na stranu onog sa kim trenutno razgovaraju, ali to ne znači da će se umešati po svaku cenu i odrediti tok nekog sukoba. Ponekad će se čak povući u defanzifu i pitati ljude da li su ljuti na njih, čak i kada nema razloga za to, a sve zarad održavanja dobrih odnosa.

Izvor: Pure Wow

Fotografije: Unsplash