Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Ideje za prvi dejt

Odlazak na dejt sam po sebi unosi blagi nemir, pa tako i izbor aktivnosti za taj važan susret. Opustite se, jer vam predlažemo 10 ideja za dejt koje će pomoći da bez tenzije date šansu ljubavi.

Vikend branč

Ovo je idealno vreme da dejt prođe u opuštenijoj dnevnoj varijanti, a ne onoj večernjoj koja zna da bude napeta. Još jedan plus je što ako procenite da vam osoba ne odgovara, uvek možete da kažete kako morate da idete jer imate druge obaveze.

Foto: www.popsugar.com

Tura po gradu

Pošto ima raznih neobičnih tura u svrhu upoznavanja svog grada, odlučite se za neku originalnu. To će vam dati priliku da zajedno istražujete, razgledate i učite, te tako uvidite koliko ste zapravo kompatibilni.

Foto: www.popsugar.com

Odlazak na kafu

Možda zvuči uobičajeno, ali ovo je dobra taktika koja vam, u odnosu na to kako se stvari razvijaju, nakon pola sata omogućava da odete ili ostanete. Posetite neobično dizajniran kafić koji nudi veliki izbor kafa, kako bi vam bilo što zanimljivije.

Foto: www.popsugar.com

Zajedničko kuvanje

Čas kuvanja na kome ćete učiti nove kulinarske tehnike definitivno je nešto što će vas navesti da komunicirate i sarađujete. A ukoliko ovo nije prvi dejt i nepoznata osoba, možete u toplini doma napraviti večeru zajedničkim snagama.

Foto: www.popsugar.com

Poseta galeriji

Diskusija i komentarisanje umetničkih dela pokrenuće vašu kreativnu stranu, a takođe ćete otkriti koliko je potencijalni partner/partnerka elokventan. Gledajte samo da izložba nije previše obimna i ekstremno dramatičnog sadržaja.

Foto: www.popsugar.com

Šetnja pijacom

U pitanju je odličan način da iskoristite lepo vreme i šetate. Ćaskanje i cenkanje sa prodavcima pokazaće komunikacione sposobnosti vaše potencijalne buduće ljubavi. Ako sve dobro prođe, sa kupljenim namirnicama napravite ručak.

Foto: www.popsugar.com

Stend-ap veče

Ništa kao smeh i humor ne može umanjiti tenziju prvog (pa i drugog) ljubavnog sastanka. Uporedo sa praćenjem komičnog nastupa, moći ćete i da komentarišete, ćaskate, i tako se spontano zbližite.

Foto: www.popsugar.com

Degustiranje vina

Istina je da čaša kvalitetnog vina zna da opusti i ukloni napetost koju dejt sam po sebi nameće. Nikako nemojte preterivati u piću, već iskoristite ovu priliku da razmenite mišljenja o ukusima i kvalitetu magičnog vina.

Foto: www.popsugar.com

Koncert na otvorenom

Pevanje, igranje, razgovor, i vesela atmosfera, pomoći će vam da iskreno uživate. Predlog je da izaberete grupu koju oboje volite, ili barem muzički žanr koji cenite. Koncert klasične muzike mogao bi da unese ozbiljniji ton, ali i to je sasvim u redu.

Foto: www.popsugar.com

Mini golf

Ukoliko želite da odaberete neki sport za dejt, mini golf je dobro rešenje. Fizički nije previše naporan, a opet je dovoljno dinamičan. Uz to, prijateljska kompeticija pružiće savršenu priliku za nenapadni flert.

Foto: www.popsugar.com

Naslovna slika: www.popsugar.com

Najčitanije

Horoskop: Šta vam zvezde predviđaju za mesec decembar?

Zakoračili smo u decembar, privodimo kraju obaveze za ovu i pravimo spisak želja i planova za narednu godinu. Tim povodom,…

Viktorija i Dejvid Bekam sa kapama u „Peaky Blindersˮ stilu

Iako dizajnerka Viktorija Bekam živi na relaciji Engleska – Amerika, prvenstveno zbog posla, osnova njenog stila jeste sa područja porekla.…

Turska jela koja su se odomaćila u Srbiji

Verovatno ste nekada čuli da je sarma poreklom iz Turske, ali da li ste znali da ovo važi i za…

Ovo je najgore piće za jetru

Jetra filtrira štetne materije iz tela i zato je nužno brinuti o njenom zdravlju. Kad se govori o oštećenju jetre,…

Da li testeninu nakon kuvanja jednostavno iscedite u sudoperi? Pogledajte zašto to nikada ne bi trebalo da radite!

Špagete sa sosom od mesa, pasta karbonara, fetučini sa rikotom i spanaćem, testenine sa jajima i slaninom, tunjevina ili testenina…

Zašto nikada ne bi trebalo da pijemo rakiju pre jela?

Popiti čašicu ili dve rakije pre jela čest je običaj kod kuće ili u restoranu, ali ta navika ne otvara…

Najnovije - Zdravlje

10 sireva koje možete jesti bez griže savesti

Namirnica o kojoj će danas detaljno biti reči dragocena je u ishrani, jer je bogata proteinima i važnim vitaminima, a…

Evo kada bebe razvijaju smisao za humor

Novo istraživanje britanskih naučnika pokazalo je da se kod novorođenčadi smisao za humor razvija tokom prvog meseca života, a najranije…

Koliko često treba da menjamo peškire ako želimo da ostanemo zdravi?

Peškiri koje koristimo za brisanje ruku, lica i tela prljaviji su nego što nam se čini. Problem ili bar ne…

5 načina da se oslobodite potrebe za poređenjem sa drugima

Uvek možemo pronaći nekog kome bolje ide u životu nego nama, ko je bogatiji i bolje izgleda od nas. Postavlja…

Sedam koraka za planiranje umerenih obroka u okviru budžeta

Koji je najbolji način da uštedite novac u prodavnici i vreme u kuhinji? Planiranje obroka, naravno. Za lakše savladavanje ove…

Šta je šumsko kupanje i kako vam može pomoći?

Praksa koju vam danas predstavljamo potiče iz Japana, a ima za cilj fizički i mentalni detoks, kroz povezivanje sa prirodom…