Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

XX Trofej Beograda u sinhronom plivanju

AUTOR: CityMagazine 08 Apr, 2021
XX Trofej Beograda u sinhronom plivanju

Predstojećeg vikenda, 10. i 11. aprila na bazenu SKC Obrenovac održaće se jubilarni 20. Trofej Beograda u sinhronom plivanju u organizaciji Saveza za sinhrono plivanje Beograda.

Na takmičenju će učestvovati 70 takmičarki kadetskog uzrasta iz tri zemlje: 8 klubova iz Srbije (11. april, 25. maj, Vračar, Delfin, Novi Beograd, Niš, Tašmajdan i Tent), 2 kluba iz Rusije (Škola Tatiana Pokrovskaja, Škola Akvatika i Kasatka) i reprezentacija Austrije.

U disciplini solo nastupiće 18 takmičarki, u duetu će biti 11 nastupa, dok će u ekipnim disciplinama biti 4 tima i 6 kombinacija.

„Izuzetno smo ponosni što smo uspeli da organizujemo takmičenje i obezbedimo učešće stranih ekipa s obzirom na otežane okolnosti usled aktuelne pandemije. Veoma je značajno učešće ruskih klubova, njihovih trenera i sudija s obzirom da su najbolji u našem sportu poslednjih 20 godina, kako sa motivacionog aspekta takmičara tako i za razmenu znanja i iskustava sa našim sportskim strušnjacima“, izjavila je Ivana Švabić, predsednica SSPB.

Satnica takmičenja:

Subota –  16:40 Figure

Nedelja – 10:55 Solo

                 12:15 Kombinacija

                 16:30 Ceremonija otvaranja

                 16:40 Tim

                 17:20 Duet

Takmičenje će se održati bez prisustva publike i u skladu sa epidemiološkim merama. Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu, doprineo je u značajnoj meri realizaciji takmičenja obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

20. Trofej Beograda može se pratiti uživo na Facebook stranici Saveza za sinhrono plivanje Beograda, kao i Instagram nalogu @belgradesynchro.

XX Trofej Beograda u sinhronom plivanju

10.Apr 2021
11.Apr 2021
Online