Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Lanac hotela nudi besplatan smeštaj na 18 godina ako budete pravili decu u njihovim sobama

AUTOR: CityMagazine 31 Jan, 2020
Lanac hotela nudi besplatan smeštaj na 18 godina ako budete pravili decu u njihovim sobama

Kanadski lanac hotela Zed već pet godina nudi svojim mušterijama mogućnost iznajmljivanja sobe na četiri sata za Dan zaljubljenih. Ove godine, međutim, oni su otišli korak dalje pa sada čak i ohrabruju svoje goste da prave decu u njihovim sobama i za to nude nagrade.

Naime, ako neki od parova koji posete hotel na Dan zaljubljenih dobije dete devet meseci nakon toga, oni će dobiti priliku da besplatno odsedaju u hotelu Zed narednih 18 godina.

Ova inicijativa je potekla od Mendi Farmer, generalne menadžerke lanca hotela Zed. Ona je prvobitno želela da ovom akcijom ponudi bračnim parovima sa decom mogućnost kratkog predaha od dnevnih obaveza, ali je kasnije shvatila da je i parovima bez dece potrebno malo romantike u njihovom životu.

Spavaća soba u hotelu Zed

U ovoj specijalnoj ponudi sobe će se iznamljivati po najnižoj ceni od 45 dolara, a gosti će moći da ih koriste isključivo za Dan zaljubljenih (14. februar) u periodu od 10 do 14 časova.

„Ne verujem da ćemo ubediti parove koji inače ne žele decu da prave decu u našim sobama. Ali ako već planirate porodicu, zašto ne biste iskoristili ovu ponudu?“ rekla je Mendi Farmer i dodala: „Ako vam pođe za rukom da dobijete dete, moći ćete da slavite njegov dolazak na svet narednih 18 godina besplatno u našim hotelima.“

Izvor: Design Taxi