Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Muškarci koje ćete sretati na sastancima ovog leta

AUTOR: CityMagazine 28 Apr, 2021
Muškarci koje ćete sretati na sastancima ovog leta

U prethodnih godinu dana preživeli smo svašta i situacija još uvek nije sasvim čista i povoljna, ali se neki boljitak i nada ipak naziru. Lepše vreme i relaksiranije mere omogućavaju i da se konačno vidimo sa nekim ljudima i ostvarimo nove kontakte. To naročito važi za one osobe koje traže partnera i jedva čekaju da se vrate sastancima. Ako vas interesuje koje sve tipove muškaraca biste mogli da sretnete u narednom periodu, nastavite sa čitanjem.

Onaj previše entuzijastični

Foto: Warner Bros. Pictures

Ne samo da nije bio na sastancima, već verovatno nije ni izlazio iz kuće od marta prošle godine. Moguće da je da ste mu vi prvi ljudski kontakt koji je imao i da je prethodno navikao isključivo na ekran računara i virtuelni svet. To znači da će jedva čekati sastanak i obratiti pažnju i na najsitniji detalj prilikom peglanja svoje odeće, koju će definitivno birati dugo. Trebaće mu poneki koktel da smiri živce, ali rado će vas izvesti i na neko malo skuplje mesto da potroši sve ono što je uštedeo tokom karantina.

Onaj koji je zapostavio higijenu

Foto: Warner Bros. Pictures

Možda je karantin imao jači efekat na njega nego što je očekivao, a možda je oduvek bio pomalo neuredan. Prepoznaćete ga po ne baš primamljivom izgledu i najverovatnije masnoj kosi, jer je to sve deo njegovog stava i opredeljenja. Odeću nije osvežio već nekoliko godina, ali ne zato što je bio karantin, već zato što ne vidi poentu menjanja oprobanog recepta. A koliko je taj recept uspešan, naročito uz nedostatak higijene, vrlo je upitno…

Onaj prepun libida

Foto: Paramount Pictures

Ono što mu je najviše nedostajalo je seks i to je više nego očigledno. Nedostatak akcije nadomestio je vežbanjem i radom na telu, koje je doveo blizu savršenstva, ali koje mora da pokazuje po svaku cenu. To znači da će se opredeliti za tesnu majicu i koristiti svaku priliku da vam pokaže biceps. Njegova namera je samo jedna i biće mu teško da se suzdrži da ne počne da priča o njoj odmah po susretu sa vama.

Onaj kome je nedostajalo odelo

Foto: AMC

Nemojte da očekujete da se najviše radovao ljudskom kontaktu, njemu je ipak preče da „prošeta“ odelo koje nije imao prilike da obuče skoro. Najteži deo karantina i rada od kuće bio mu je taj što uopšte nije morao da se oblači poslovno, a sada je došao trenutak da otrese prašinu i ponosno prošeta odelo. Njegova mentalna prisutnost na sastanku biće upitna, tako da ćete teško saznati nešto o njemu.

Onaj sa trenerkom

Foto: Buena Vista Pictures

Svi smo u poslednje vreme spoznali udobnost trenerke, ali on je potpuno pao na njene čari i ne želi da se rastane od nje. To znači da u njoj radi, jede, ide u nabavku, a verovatno će u njoj doći i na sastanak. Nije mu baš jasno zašto to nije pametna ideja, kad je sama trenerka već toliko udobna. A što je najgore, verovatno je ne koristi za ono što joj je osnovna namena – vežbanje.

Onaj koji nije ni prestajao da izlazi

Foto: Foto: Warner Bros. Pictures

Nisu se svi baš pridržavali karantina i mera opreza, što se može videti na više načina. Ako pred sobom vidite muškarca koji izgleda kao sa slike i koji ima već sve spremne rečenice, to može biti znak za oprez. Naime, to može da bude dokaz da je sve vreme izlazio i imao kontakte sa ljudima, a svi znamo da to nije  baš najpametnije.

Izvor: GQ

Naslovna fotografija: Josiebjudd