Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu

26.07.2023. @ 18:00 - 31.07.2023. @ 04:00

RSD700 – RSD2000
Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu
Foto: Promo

Treći festival Roll and Blues u Arndjelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom.

Partibrejkersi, Ritam Nereda, Bjesovi, Sunshine, Smoke Mardeljano, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša… samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje 80 km od većine gradova Srbije.

Od uzbudljivih nastupa na dva stage-a poznatih bendova i izvodjača, do raznovrsnih aktivnosti, ovaj festival obećava pravu eksploziju događaja.

Posetioce očekuju iznenađenja na svakom koraku: od hip-hop radionica, preko pivskih igara bez granica, uz Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama i epohalnih kostima artista, tetovaža i pirsinga, crtanja karikature… festival obećava zabavu bez granica.

Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu
Foto: Promo

Do ove godine Festival je trajao 4 dana, ali uz predlog Volontera Konjičkog Kluba i UG Omladina Aranđelovac pridodat je peti, humanitarni, kada će cela zajednica pomoći da se trogodišnjem sugrađaninu Đorđu Aksiću obezbede sretstva za operaciju u Americi, kako bi napravio svoj prvi korak.

Do sad su akciju podržali Mimi Mercedez i Škabo iz Beogradskog Sindikata, koji će tog petog dana nastupati, uz doprinos Smoke Mardeljana i Jovana Lolu Savića.

Ovogodišnji festival će biti u znaku rušenja socijalne, ali i svih ostalih distanci. Pod sloganom “Šumadizam i renesansa” organizatori pozivaju posetioce da se predstave na Open Stage-u “Rokaj Buraz”, bilo tako što će učestvovati u karaokama, repovati, igrati, izlagati svoja umetnička dela, fotografije, predložiti grafite za oslikavanje prostora, ili na način koji sami odrede…

Na festivalu je obezbeđen i prostor za kampovanje.

Informacije

Početak:
26.07.2023. @ 18:00
Kraj:
31.07.2023. @ 04:00
Cena
RSD700 – RSD2000
Event Category:
Event Tags:
,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/939652363826057

Lokacija

B Ranch hala
Kneza Mihaila 33C
Aranđelovac, Srbija
+ Google Map

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.