Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

IDEM i Porto Morto DJ set // Sprat

08.10.2023. @ 20:00 - 23:00

rsd500
IDEM i Porto Morto DJ set // Sprat
Foto: Promo

Dan nakon velikog Porto Morto giga u Amerikani – after parti s novim projektima članova benda: IDEM i Porto Morto DJ set!

IDEM
ALBUM STREAM: https://bfan.link/poyy
IDEM je samostalni projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump. U posve novom izričaju Antun s bitter-sweet notom dotiče sve njemu važne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici.
„Ovo je uistinu onaj „The album” labuđeg pjeva mladosti kojem će se slušatelji uvijek rado vraćati jer je uhvatio najbitnije esencije. A opet, poučeni iskustvom drugih koji su uspjeli zauvijek zalediti taj moment u zvučnoj slici, ovakvi albumi su neponovljivi. No nije vrijeme da se sad već unaprijed cendra o tome da se Aleksino „najluđe ljeto” više nikad neće vratiti, već treba završiti s tim da je IDEM izbacio najbolji ljetni album ove sezone.”
– Zoran Stajčić, Ravno do dna
Na ovom akustičnom setu moći ćete čuti stare i nove IDEM hitove uz neki potencijalni jeboton specijal.

PORTO MORTO DJ SET
PM DJ set @ Eksperiment https://youtu.be/XWldCk1yWaY
PM DJ set predstavlja specifičan uvid u kreativnu perspektivu benda Porto Morto kroz koju nas vode sami članovi benda i autori pjesama igrajući se sa dosadašnjim materijalom benda; prikazujući muzičke dionice kao elastično tkivo. PM DJ set je zamišljen kao pećnica ideja kroz koju dolazimo do novih okusa uzimajući postojeće sastojke.
Cena karte na ulazu 500 din

Informacije

Datum:
08.10.2023.
Vreme:
20:00 - 23:00
Cena
rsd500
Event Category:
Event Tags:
,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/1401345017445961/

Organizator

sprat

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.