Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

TISNIKARIUM // DJ PANIC + SAHASRABHUJA [live] // Živa

20.10.2023. @ 21:00 - 23:30

rsd400

TISNIKARIUM
tisnikarova menažerija trese kavez i oće napolje. pregrizaju lanac i sa sve kavezom se gegaju u živu na omiljenu synthpunk / industrial / ebm / mutant wave zurku, gde se sliva kiša galvanizovanih žaba i najezda skakavaca u crnom. a tamo:
DJ PANIC
aka panić, karijeru je započeo sa stilom tako što su ga jos 80ih izbacili iz akademije jer je puštao skinny puppy, a nastavio ju je u najboljim goth / industrial / fetish ali i new wave klubovima londona: slimelight, pure industrial, adventures of gwendolyne, new gold dream. sveži dah kripte koja vrvi od mutacija electro / rhythmic noise / minimal synth i inih stilova, najzad!
+
SAHASRABHUJA [live]
celestial body music kao antiteza zombi žanrovima, no ništa manje mutantska. john williams, susumu hirasawa i project pitchfork se sastaju kao davno razdvojeni sijamski blizanci, a zapravo su astralna projekcija insane eyes-a.

+
VITEBSK1920 [live]
komplikovano žongliranje jednostavnim sintovima, vitkovićev analogno digitalno biološki hardver džem prvi put u javnosti, na momente kao moskwa tv za siromašne.
https://vitebsk1920.bandcamp.com/album/centenary
ULAZ: 400din

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.