Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

ZAPPA TOMBOLA // Zappa Tombola// 26.11

26.11.2023. @ 20:00 - 23:30

/
ZAPPA TOMBOLA // Zappa Tombola// 26.11

ZAPPA TOMBOLA POONOVO U VAŠEM GRADU !!!
Zabava, prostakluk, druženje, ljubav, sebičnost, pohlepa, sreća i spektakularne nagrade vas očekuju 26. novembara dragi tombolaši u Zappa Bazi na Tomboli. Srećni tombolaš, ukoliko bude pod sjajem srećnih zvezda imaće priliku da odabere jednu od pet nagrada :
1. TOMBOLAŠKI DŽEPARAC OD 150.000 RSD IZ SAVKINOG ŠTEKA
Da li ima veće privilegije od toga … tj ovo ne mozeš doživeti nigde sem na Tomboli da direktno od legende grada Beograda kultne Savke dobiješ 150000 dinara iz njenog šteka.
2. PROSLAVA KINESKE NOVE GODINE U PEKINGU ZA DVE OSOBE
Dosadile su vam nove godine ? Muka vam je više od 31 decembra i dosadnih proslava.. jedno te isto svaki put… E PA TOMBOLAŠU evo pravog osveženja. Pazi ovo, let avionom, smeštaj, džeparac i proslava KINESKE nove godine u Pekingu za dve osobe.
3. VAUČER ZA KREMTORIJUM I PARASTOS U VREDNOSTI OD 2500 EVRA
Tombolašu pazi sad !!! Neverovatna nagrada, nikad se ne zna kada će da zatreba ali jedno je sigurno NEĆE DA SE BACI jer ovo je kako se kaže SIGURICA NAGRADA 🙂 Vaučer za krematorijum ili sahranu, parastos, popa i sve ostalo od 2500 e za tebe ili tvoje bližnje. Spasi sebe ili familiju ogromnih troškova i igraj Tombolu.
4. POSTANI PASTIR – STADO OD 30 OVACA
U cilju akcije očuvanja sela Srbije i povećanja poslova vezanih za Stočarstvo. Srećni tombolaš dobija 30 ovaca i postaje dragi PASTIR. Nagrada se iskljčivo daje ljudima koji su u mogućnosti da brinu o ovcama.
5. INFLUENSER STARTER PACK
Jednostavno brzo i kratko osvoji IPHONE 15 RING i SEPHORA PAKET i počni !!!
– Nedelja 26. novembar
– Start 21h
– Rezervacije na tel. 064/0108011

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.