Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Ljubičice // Dom Omladine // 26.04

26.04. @ 20:00 - 23:00

rsd1500
Ljubičice
foto: Kontra Promo

Pančevački bend č će 26. aprila u velikoj sali Doma omladine Beograda održati svoj veliki beogradski koncert.
Ovim događajem Ljubičice započinju koncertnu sezonu, koja će do kraja godine obuhvatiti turneju po Srbiji, nastupe na letnjim festivalima, ali i koncerte u regionu.
Povodom najavljenog koncerta, bend izjavljuje:
„Za nas je Beograd tačka u kojoj stvari počinju i završavaju se, a Dom omladine je posebno važno mesto na kom su se događale prekretnice u životu benda.

Ovim koncertom ćemo zatvoriti jedno veliko poglavlje u našem radu i otvorićemo sezonu malo drugačijih koncerata.
Želimo da pozovemo sve prijatelje i fanove da nam se pridruže u Beogradu, da podelimo sve to što se u nama skupljalo odavno.
Već dugo razmišljamo o baš ovakvom koncertu koji ćemo uraditi po svojoj želji i uslovima, i mnogo smo uzbuđeni zbog toga.“
Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja uspeh koji im je doneo drugi studijski album, “ č ” (2023), po mišljenju mnogih domaćih i regionalnih kritičara, jedan od najboljih albuma prošle godine, a koji se krajem godine pojavio na ekskluzivnom ljubičastom vinilu (Menart).

Album “Dok čekamo pad” je pre nekoliko dana, u okviru festivala MENT, dobio nagradu za album godine, koji dodeljuje Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, RUNDA, dok je naslovna pesma sa ovog albuma nagrađena prestižnom nagradom Milan Mladenović.
„Zahvaljujemo se Rundi na nagradi, kao i svima koji su glasali. Vrlo smo ponosni i zahvalni na svemu. Rundina nagrada je savršena višnjica na šlagu ovog izdanja i odličan podstrek samopouzdanju koje je tako neophodno da bismo usmerili punu pažnju na naše sledeće izdanje. Hvala!“, izjavljuje bend.

Podrška i gosti na koncertu Ljubičica biće Egret, pančevački muzičar i producent sa svojom ekipom koji će početi koncert u 20:30 časova, a Ljubičice na scenu izlaze u 21:15 časova.

Informacije

Datum:
26.04.
Vreme:
20:00 - 23:00
Cena
rsd1500
Event Category:
Event Tags:
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/1414709482474541?ref=newsfeed

Lokacija

Dom Omladine