Loading Vodič

« Nazad na vodič

Changeover festival 2024

09.10. @ 20:00 - 13.10. @ 05:00

€15 – €44
Changeover festival
foto: Changeover Promo

Changeover festival se vraća u trećem izdanju od 9.–12. oktobra 2024. godine, da predstavi avanturističku i interžanrovsku muziku iz svih krajeva sveta.

Ove godine, festival će biti održan u Beogradu i Novom Sadu, na preko 10 lokacija. Široki dijapazon lokacija uključuje najznačajnija mesta u oba grada, od mesta susreta andergraund scene do crkava i kulturnih centara.

U novom izdanju, festival Changeover ponovo će okupiti veliki broj ambicioznih muzičara vizionara i proširiće festivalsku ponudu gde će biti uvršteno preko 70 živih nastupa. Na edukativnom, konferencijskom delu festivala okupiće se preko 30 profesionalaca iz muzičke industrije, uključujući menadžere izdavačkih kuća, buking agente, distributere, promotere događaja, novinare i predstavnike klubova.
Među prvim izvođačima koji će nastupiti na festivalu tu su skandinavski trio The Empire Line, koji meša savremenu dens muziku sa katarzom pank roka; britanski eksperimentalni duo GNOD; danska kantautorka i violistkinja Astrid Sonne; seulski duo dal:um koji testira zvučne mogućnosti tradicionalnih korejskih gudačkih instrumenata i mnogi drugi izvanredni muzičari iz raznih zemalja koji pripadaju različitim žanrovima.

Među muzičarima koji će pridružiti postavci festivala, tu su EBM duo Velocity Made Good (NL), eksperimentalni projekat Hex Girlfriend (UK), instrumentalni post-rok bend Törzs (HU) i mnogi drugi.

Ograničen broj četvorodnevnih festivalskih ulaznica su od sada u prodaji po sniženoj ceni od 4600 RSD / 40 EUR. Cene ulaznica će porasti sa prvom objavom izvođača.

Informacije

Početak:
09.10. @ 20:00
Kraj:
13.10. @ 05:00
Cena
€15 – €44
Event Category:
Event Tags:

Organizator

Connected Agency

Lokacija

Razne Lokacije

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.