Loading Vodič

« Nazad na vodič

Illusions Halloween // Hangar Luka Beograd // 01.11.

01.11. @ 22:00 - 23:30

RSD1290 – RSD3290
Illusions Halloween // Hangar Luka Beograd // 01.11.
Foto: Promo

ILLUSIONS HALLOWEEN najavljuje veliku žurku pod maskama, koja će se održati 01.11. u Hangaru u Luci Beograd. Nakon niza događaja na kojima su nastupali svetski hedlajneri, otvaranje zimske sezona ILLUSIONS serijala započinjemo sa još jačom muzičkom postavom, zvezde Afterlife-a DJ i producent KONSTANTIN SIBOLD, zatim DJ i producent SCRIPT , kao i domaćom podrškom DJ NEXIE i DJ i producent COSMIC G.

Od kako je KONSTANTIN SIBOLD 2013. godine izbacio svoj hit “Madeleine” za Innervisions, on je cementirao svoj status kao jedan od najraznovrsnijih i inovativnih DJ-eva i producenata scene. Konstantinov obiman katalog obuhvata raznovrsnu paletu klupskih hitova poput “Mutter” za Running Back, “Shake This World” za Afterlife i njegov remix pesme “No One Gets Left Behind”.

KONSTANTINA možete često videti kako nastupa u klubovima poput Berghain / Panorama Bar, Robert Johnson, Fabric London, ali i na festivalima poput Tomorrowland, Awakenings, Pacha Ibiza ili Hï Ibiza. U svojim maratonskim b2b setovima sa prijateljima poput Solomuna, Kerri Chandlera, Kobosila i Kevina De Vriesa, Konstantin je više puta pokazao da ne mareći za žanrove i kategorizaciju, hrabro balansira između muzičkih kategorija s karakterističnom sigurnošću da će njegov esencijalan moderni stil doći do izražaja.

Njegovi nedavni remiksi za hitove Adriatique “Home” i Editors pesmu “Kiss” zajedno sa Colynom dobili su ogromnu podršku širom sveta kako na top listama tako i u klubovima.

DJ i producent SCRIPT iz Kalifornije brzo je stekao priznanje u melodičnom techno žanru u poslednjih šest meseci. Sa samo 26 godina, ovaj umetnik u nastajanju već je izvršio značajan uticaj na industriju. Prethodnih godina je nastupao širom američkog festivalskog kruga sa ključnim nastupima na EDC Las Vegasu, EDC Orlandu, Electric Zoo-u i Seismic Dance Eventu. 2024. je bila uspešna godina za SCRIPT -a, sa izdavanjem njegovih remiksa na CamelPhat-ove „In Your Eyes“ i „Gravity“ na izdavačkoj kući Tomorrowland.

SCRIPT-ov hit singl “On The Low” koji je objavljen na Afterlife etiketi napravio je velike talase širom sveta, dobijajući podršku od DJ-eva širom sveta poput Tale Of Us, ARTBAT, John Summit, Dom Dolla, Cassian i drugih. “On The Low” takođe je dobio titulu zvanično najviše puštane neobjavljene pesme na Ultra Music Festivalu 2024. i Miami Music Week 2024.

Sa nizom novih pesama u rezervi, SCRIPT nastavlja da pomera granice sa svojim spojem naučno-fantastičnih tonova i tehničke ekspertize, čineći njegove setove obaveznom sledbenicom na festivalima i klubskim večerima širom sveta.

Multitalentovan DJ i producent NEXIE, tvorac ILLUSIONS-a, je svojim setovima odavno pridobio srca publike, širom sveta. Autentičnim setovima melodic techno-a, puni beogradske i regionalne klubove. Poznat je po virtuoznim nastupima te spada u grupu izuzetno talentovanih di-džejeva sa naših prostora.

Njegova muzička saradnja sa internacionalnim svetskim izvođačima, učinila je Beograd potpuno drugačijim, doprinela razvitku i dala novu energiju na muzičkoj sceni, čime se njen dalji napredak i međunarodni ugled još više pojačava.

Ono što ga izdvaja jeste, da je uvek korak ispred svih, kada je reč o viziji, kreativnom stvaranju, muzičkoj selekciji i ono najvažnije, uspešnoj relizaciji projekata, već dugi niz godina.

Cosmic G DJ i producent iz Beograda, koji opisuje svoju muziku kao kombinaciju trance-a, house-a i zvukova devedesetih godina, dok njegovi setovi pružaju osećaj nepredvidljivosti, pri čemu je glavni fokus muzika.

Produkcija je vođena raznovrsnim zvucima, perkusijama i neobičnim strukturama. Svoj muzički put gradi godinama, kroz širok spektar različitih žanrova. Od gitariste u tinejdž bendu, preko producenta elektronske muzike do DJ-a.

Srpski DJ i producent je jedan od traženijih izvođača sa naših prostora, izdajući mnoštvo dobro prihvaćenih ploča za cenjene etikete kao što su kao što su Haws, Goddezz & Neptune Discs, System 108, Vakum i mnoge druge koji mu osiguravaju brzi uspon kroz progresivnu house i trance scenu.

ILLUSIONS je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno, Tech House zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji ILLUSIONS to predstavlja u 2024/ 25. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Informacije

Datum:
01.11.
Vreme:
22:00 - 23:30
Cena
RSD1290 – RSD3290
Event Category:
Web stranica:
https://new.gigstix.com/event/illusions-halloween-beograd-01-novembar-2024/

Lokacija

Hangar 1 Luka Beograd
Beograd, Srbija + Google Map

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.