• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
beograd
foto: tiktok screenshot

Ovako izgleda kafanska kuhinja na moderan način u Beogradu: Probali smo hranu u restoranu o kom svi pričaju

CityMagazine
30.10.2025. 1 min Restorani

Beogradski New Balkan Cuisine koncept Iva i Tisa dobile su svog mlađeg brata – kafanu Dragoljub.
“Stari”, jer je već postojao na Bulevaru, a “novi”, jer se sada smestio u Svetogorskoj, iza Ateljea 212.

Za razliku od svojih fensi sestara, Iva i Tise, ovaj brat više voli kafanski šmek i “konkretnu klopu”.

Na meniju — klasične stvari, ali sa kuvarskim zaokretom: bukovače sa palentom, teleća čorbica, đubek u burek-testu, repovi na blini-palačinkama…
A kralj večeri? Teleća glava u škembetu sa pire-krompirom i začinskim biljem.

Dragoljub možda deluje kao kafana, ali kad probaš, znaćeš — ovo je New Balkan Cuisine, samo u kafanskom izdanju.

Pogledajte u našem videu kako smo se proveli u novom beogradskom lokalu:

@city_magazine

New Balkan Cuisine koncept ima “novi-stari” restoran u Svetogorskoj 17 – Dragoljub. Probali smo njihov “konkretni” meni, i ovo su naše impresije. #newbalkancuisine #dragoljub #foodlovers #beograd #kafane

♬ original sound – CITY MAGAZINE – CITY MAGAZINE

Oznake:

dragoljubnew balkan cuisin

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Paprike u pavlaci – zimnica koja se lako pravi i još lakše nestaje sa stola
Prethodni

Paprike u pavlaci – zimnica koja se lako pravi i još lakše nestaje sa stola

Prženice: Da li ih pravite sa vodom ili mlekom?
Sledeći

Prženice: Da li ih pravite sa vodom ili mlekom?

Sledeći
Prženice: Da li ih pravite sa vodom ili mlekom?
31.10.2025.

Prženice: Da li ih pravite sa vodom ili mlekom?

Prethodni
30.10.2025.

Paprike u pavlaci – zimnica koja se lako pravi i još lakše nestaje sa stola

Paprike u pavlaci – zimnica koja se lako pravi i još lakše nestaje sa stola

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine
    mayales
    Mayales pred prvi nastup u Beogradu: Igra i eksperimentisanje, koncert u Karmakomi kao presek karijere
    CityMagazine
    hajduk u beogradu
    100.000 gledalaca filma „Hajduk u Beogradu” za manje od 20 dana prikazivanja u bioskopima
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖