• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Ovo još uvek niste probali: Recept za palačinke iz mikrotalasne
Foto: Petr Štepánek / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo još uvek niste probali: Recept za palačinke iz mikrotalasne

CityMagazine
14.10.2023. 1 min Recepti

Palačinke su jedna od omiljenih poslastica, koje dolaze u raznim verzijama, a njihova priprema nikad nije bila lakša, zato što ih možete peći i u mikrotalasnoj.

Ove palačinke možete praviti po sopstvenoj recepturi i količini, a ova smesa dovoljna je za nekih desetak palačinki.

Sastojci koji su vam potrebni za recept su:

  • jedno manje jaje
  • 100 grama brašna
  • oko 100 mililitara vode
  • 100 mililitara mleka
  • dve kašike ulja
  • dve ravne kašike sitnog šećera ili jedna kesica vanilin šećera
  • prstohvat soli

Priprema:

Za početak umutite jaje, malo soli, mleko, ulje i šećer. Potom postepeno dodajte brašno i vodu dok ne dobijete smesu željene gustine, piše klix.ba.

Sipajte smesu u plitki tanjir i stavite da se greje u mikrotalasnoj do tri minuta. Kada prođu tri minute, pažljivo izvadite palačinku i premažite je omiljenih namazom i uživajte!

Oznake:

mikrotalasnapalačinkerecept

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Recept za kojim je poludeo internet: Kremasta supa od 6 glavica belog luka i 1,8 miliona lajkova
Prethodni

Recept za kojim je poludeo internet: Kremasta supa od 6 glavica belog luka i 1,8 miliona lajkova

Recept za sočne rolnice sa cimetom: Mekša i sočnija verzija od tradicionalne
Sledeći

Recept za sočne rolnice sa cimetom: Mekša i sočnija verzija od tradicionalne

Sledeći
Recept za sočne rolnice sa cimetom: Mekša i sočnija verzija od tradicionalne
15.10.2023.

Recept za sočne rolnice sa cimetom: Mekša i sočnija verzija od tradicionalne

Prethodni
11.10.2023.

Recept za kojim je poludeo internet: Kremasta supa od 6 glavica belog luka i 1,8 miliona lajkova

Recept za kojim je poludeo internet: Kremasta supa od 6 glavica belog luka i 1,8 miliona lajkova

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    marčelo
    „Puzzle Shock“ 20 godina kasnije: Kako je nastao album koji je stvorio Marčelov prepoznatljiv glas
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖