• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pasta čips je nova grickalica koja dominira društvenim mrežama - mi imamo recept
Foto: Barbara Neveu / Panthermedia / Profimedia

Pasta čips je nova grickalica koja dominira društvenim mrežama – mi imamo recept

CityMagazine
10.03.2024. 1 min Recepti

Testenina je uvek dobra ideja, a neki obožavaoci je toliko vole da su eksperimentisali i došli na genijalnu ideju da pretvore testeninu u, verovali ili ne, čips.

Recept za receptom, ideja za idejom, a ubrzo i takozvani čips od testenine postao je nova trendi grickalica koja je osvojila društvene mreže. A mi vam sada donosimo recept kako biste i vi isprobali ovu možda pomalo neobičnu ideju.

View this post on Instagram

A post shared by Marc / Content Creator from Berlin (@baketotheroots)

Sastojci:

250 g testenine po izboru,

kašika maslinovog ulja,

3 supene kašike rendanog parmezana,

½ kašičice origana ½ kašičice belog luka u prahu,

prstohvat soli i bibera.

Priprema:

U velikom loncu prokuvajte posoljenu vodu. Dodajte testeninu i kuvajte al dente. Dobro ocedite testeninu i prebacite je u veliku činiju, pa dodajte ostale sastojkei sve skupa promešajte.

Prebacite testeninu u fritezu na 180 stepeni oko 12 minuta. Ako nemate fritezu, testeninu možete peći u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.

Prijatno!

Oznake:

čipspasta

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Za omiljeno balkansko jelo treba vam manje od 1 evra, a gotovo je za tren oka
Prethodni

Za omiljeno balkansko jelo treba vam manje od 1 evra, a gotovo je za tren oka

Baklava
Sledeći

Baklava za 10 minuta: Viralni recept zbog kog bi autora svaki pošteni poslastičar oterao na robiju

Sledeći
Baklava
11.03.2024.

Baklava za 10 minuta: Viralni recept zbog kog bi autora svaki pošteni poslastičar oterao na robiju

Prethodni
09.03.2024.

Za omiljeno balkansko jelo treba vam manje od 1 evra, a gotovo je za tren oka

Za omiljeno balkansko jelo treba vam manje od 1 evra, a gotovo je za tren oka

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Božić
    Ceo svet svakog Božića sluša ovu pesmu koju u Srbiji niko nije čuo: Potvrda da ljudskost opstaje
    CityMagazine
    porodica po ugovoru
    Brendan Frejzer u filmu „Porodica po ugovoru” od 15. januara u bioskopima
    CityMagazine
    "Sakati bog", završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    “Sakati bog”, završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    Filip Milosavljević
    domaći film
    Ovo su naši omiljeni regionalni filmovi za 2025: Bolesni roditelji, bizarna istorija i roze ovce
    CityMagazine
    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖