• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Sasi Voda
Sasi voda, foto: Olga Vorobeva / Alamy / Alamy / Profimedia

Sasi voda, recept za najzdraviji napitak

CityMagazine
25.06.2024. 1 min Recepti

Sasi voda je osvežavajući napitak koji je osmišljen da pomogne u hidrataciji i podrži probavu.

Sasi voda:


Sastojci:

2 litra vode 1 srednji krastavac 1 srednji limun 1 kašičica svežeg đumbira (naribanog) 8-10 listova sveže nane

Priprema:

Priprema sastojaka: Krastavac operite i isecite na tanke kolutove. Limun operite i isecite na tanke kolutove. Đumbir oljuštite i narendajte.Mešanje: U veliki bokal sipajte 2 litra vode. Dodajte kolutove krastavca, kolutove limuna, narendani đumbir i listove nane u bokal sa vodom.Hlađenje: Promešajte sve sastojke i pokrijte bokal. Ostavite bokal u frižideru najmanje 4 sata, a najbolje preko noći, kako bi se sastojci dobro proželi.Serviranje: Sassy vodu poslužite hladnu, možete je procediti ili servirati sa komadićima voća i nane.

Čuvanje:

Sassy voda se može čuvati u frižideru do 2 dana. Najbolje je konzumirati je svežu kako bi uživali u maksimalnim blagodetima.

Oznake:

sasi voda

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Pekmez od kajsija, recept bez konzervansa
Prethodni

Pekmez od kajsija, recept bez konzervansa

Ako večeras bude debakl, imamo piće koje će da vas dokusuri: Probali smo pivo-kolu da vi ne biste morali
Sledeći

Ako večeras bude debakl, imamo piće koje će da vas dokusuri: Probali smo pivo-kolu da vi ne biste morali

Sledeći
Ako večeras bude debakl, imamo piće koje će da vas dokusuri: Probali smo pivo-kolu da vi ne biste morali
25.06.2024.

Ako večeras bude debakl, imamo piće koje će da vas dokusuri: Probali smo pivo-kolu da vi ne biste morali

Prethodni
25.06.2024.

Pekmez od kajsija, recept bez konzervansa

Pekmez od kajsija, recept bez konzervansa

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    porodica po ugovoru
    Brendan Frejzer u filmu „Porodica po ugovoru” od 15. januara u bioskopima
    CityMagazine
    "Sakati bog", završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    “Sakati bog”, završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    Filip Milosavljević
    domaći film
    Ovo su naši omiljeni regionalni filmovi za 2025: Bolesni roditelji, bizarna istorija i roze ovce
    CityMagazine
    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine
    8 putnik
    „Kad umrem pevaću, to znam iz iskustva – sveti Petar ima bend, i treba uputstva“: Kada budete videli ko je ovo otpevao vrištaćete glasno, glasnije
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖