Ovako izgleda kafanska kuhinja na moderan način u Beogradu: Probali smo hranu u restoranu o kom svi pričaju
Beogradski New Balkan Cuisine koncept Iva i Tisa dobile su svog mlađeg brata – kafanu Dragoljub.
“Stari”, jer je već postojao na Bulevaru, a “novi”, jer se sada smestio u Svetogorskoj, iza Ateljea 212.
Za razliku od svojih fensi sestara, Iva i Tise, ovaj brat više voli kafanski šmek i “konkretnu klopu”.
Na meniju — klasične stvari, ali sa kuvarskim zaokretom: bukovače sa palentom, teleća čorbica, đubek u burek-testu, repovi na blini-palačinkama…
A kralj večeri? Teleća glava u škembetu sa pire-krompirom i začinskim biljem.
Dragoljub možda deluje kao kafana, ali kad probaš, znaćeš — ovo je New Balkan Cuisine, samo u kafanskom izdanju.

Trenutno nema komentara! Budite prvi