• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Novo u ponudi: Slani ketering na Mandarinin način

Novo u ponudi: Slani ketering na Mandarinin način

CityMagazine
26.10.2019. 2 min Restorani

Poslastičarnica Mandarina nas je poslednjih godina razmazila kolačima koji su ukusom, teksturom i sastojcima uneli potpuno novu dimenziju na ovom polju gastronomije. Ove jeseni odlučili su da prošire svoju ponudu i svojim kupcima ponude slani ketering. Ukoliko želite nešto posebno i neobično, zalogaje koji predstavljaju mala umetnička dela, Mandarina je spremila 12 novih, ali ovog puta slanih ukusa.

„Kanapei su izrađeni s posebnom pažnjom i kad je reč o kombinaciji ukusa i kad je reč o izgledu jer podsećaju na male kolače. Od 12 ukusa, kupci mogu da biraju kombinacije od devet ukusa, a u ponudi su osnovni i premijum meni. Ovaj ketering nije zamišljen za masovne događaje, već za posebne prilike na poslu ili kod kuće, kad želite da ponudite nešto prefinjeno i ekskluzivno. Svi kanapei su posluženi i aranžirani na našim tanjirima, a naš tim dolazi i postavlja hranu kako bi goste sve dočekalo spremno jer imamo tople i hladne zalogaje. Sve služimo na Daskka design daskama s kojima već dugo sarađujemo”, objašnjava Kamelija Radojčić, vlasnica Mandarine.

Novo u ponudi: Slani ketering na Mandarinin način

A kad je reč o ukusima, tu su wasabi mus, lagani mus od vrganja, dimljene halapenjo paprike, kombinacije od plavog sira, pršute i smokve, losos, juneće ćuftice, ramstek, a u ponudi su i veganski zalogaji. Premijum meni sadrži i paštetu od guščje džigerice, gambore, alge, tunu… Iz Mandarine preporučuju da je za događaj od dva i po sata optimalan broj devet zalogaja po osobi.

Novo u ponudi: Slani ketering na Mandarinin način

S obzirom na to da je u ponudi i dečji meni, kao i slatki ketering, svaki vaš događaj će biti pravi praznik ukusa. Pogotovo što za novu sezonu pripremaju novi slatki meni, a naglasak će biti na tradicionalnim kolačima poput Reform i Zaher torte i sličnim kolačima. Iz Mandarine poručuju da slani ketering nije u svakodnevnoj ponudi i da je potrebno sedam dana unapred napraviti porudžbinu.     

Oznake:

keteringposlastičarnicespecijalitetiveganska hrana

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja
Prethodni

Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja

Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti
Sledeći

Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti

Sledeći
Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti
27.10.2019.

Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti

Prethodni
25.10.2019.

Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja

Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine
    8 putnik
    „Kad umrem pevaću, to znam iz iskustva – sveti Petar ima bend, i treba uputstva“: Kada budete videli ko je ovo otpevao vrištaćete glasno, glasnije
    CityMagazine
    bend gutalax
    Posle svirke ovog benda drugačije ćete posmatrati svet: Bili smo na sumanutom koncertu i još uvek skidamo toalet-papir sa sebe
    CityMagazine
    brain rot
    Ovo su “najbolje” domaće brain rot pesme za 2025: Evo šta nam je sve iskakalo sa TikToka ali i iz frižidera
    CityMagazine
    „Kad čujem ‘dvesta na sat‘ meni odmah proradi uslovni refleks: Đorđe Čvarkov u dve reči o romantici devedesetih
    „Kad čujem ‘dvesta na sat‘ meni odmah proradi uslovni refleks: Đorđe Čvarkov u dve reči o romantici devedesetih
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖