Novo u ponudi: Slani ketering na Mandarinin način
Poslastičarnica Mandarina nas je poslednjih godina razmazila kolačima koji su ukusom, teksturom i sastojcima uneli potpuno novu dimenziju na ovom polju gastronomije. Ove jeseni odlučili su da prošire svoju ponudu i svojim kupcima ponude slani ketering. Ukoliko želite nešto posebno i neobično, zalogaje koji predstavljaju mala umetnička dela, Mandarina je spremila 12 novih, ali ovog puta slanih ukusa.
„Kanapei su izrađeni s posebnom pažnjom i kad je reč o kombinaciji ukusa i kad je reč o izgledu jer podsećaju na male kolače. Od 12 ukusa, kupci mogu da biraju kombinacije od devet ukusa, a u ponudi su osnovni i premijum meni. Ovaj ketering nije zamišljen za masovne događaje, već za posebne prilike na poslu ili kod kuće, kad želite da ponudite nešto prefinjeno i ekskluzivno. Svi kanapei su posluženi i aranžirani na našim tanjirima, a naš tim dolazi i postavlja hranu kako bi goste sve dočekalo spremno jer imamo tople i hladne zalogaje. Sve služimo na Daskka design daskama s kojima već dugo sarađujemo”, objašnjava Kamelija Radojčić, vlasnica Mandarine.
A kad je reč o ukusima, tu su wasabi mus, lagani mus od vrganja, dimljene halapenjo paprike, kombinacije od plavog sira, pršute i smokve, losos, juneće ćuftice, ramstek, a u ponudi su i veganski zalogaji. Premijum meni sadrži i paštetu od guščje džigerice, gambore, alge, tunu… Iz Mandarine preporučuju da je za događaj od dva i po sata optimalan broj devet zalogaja po osobi.
S obzirom na to da je u ponudi i dečji meni, kao i slatki ketering, svaki vaš događaj će biti pravi praznik ukusa. Pogotovo što za novu sezonu pripremaju novi slatki meni, a naglasak će biti na tradicionalnim kolačima poput Reform i Zaher torte i sličnim kolačima. Iz Mandarine poručuju da slani ketering nije u svakodnevnoj ponudi i da je potrebno sedam dana unapred napraviti porudžbinu.