Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Finalni trejler za Marvelov akcioni spektakl „Crna udovica“ pred letnju premijeru

AUTOR: CityMagazine 06 Apr, 2021
Finalni trejler za Marvelov akcioni spektakl „Crna udovica“ pred letnju premijeru

Američki filmski studio Marvel objavio je najnoviji trejler za predstojeći špijunski triler Crna udovica (Black Widow) sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, najavljujući bioskopsku premijeru filma ovog leta, u svetu i kod nas.

Ljubitelji filma Osvetnici (The Avengers) moći će da uživaju u solo avanturi i herojskom putovanju Nataše Romanov poznate kao Crna udovica, filmu nastalom pod palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend (Somersault, Lore).

„Ne znaš sve o meni. Živela sam mnogo života. Pre nego što sam bila Osvetnik, dok nisam imala ovu porodicu, pravila sam greške…..”, Nataša Romanov poručije u najnovijem trejleru filma.

Radnja filma smeštena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat (2016) kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. „Nedovršeni posao“ i tajne iz prošlih vremena, nagovešteni u trejleru, upućuju ljubitelje Marvelovih filmova na to da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Nataša Romanov, poznata kao Crna udovica, susreće se sa tamnom stranom svoje priče. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje, mnogo pre nego što je postala Osvetnik.

Nakon što se 2010. godine prvi put pojavila u Ajron Menu 2 (Iron Man 2) i nastavcima Osvetnika, Skarlet Johanson reprizira ulogu Marvelove heroine Nataše Romanov. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Producent filma je Kevin Fajgi.

Crna udovica je prvi film u četvrtoj fazi Marvelovog filmskog univerzuma.

Fotografije: Marvel Studios