Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Nikol Kidman je zvezda nove serije

Apple TV objavio je lepe vesti, posebno za fanove glumice Nikol Kidman, koja će zaigrati u njihovoj novoj seriji pod nazivom Roar. Ovaj izbor nas ne čudi s obzirom na to da je reč o ostvarenju posvećenom ženama, a Oskarovka je prethodno zabeležila sjajne role u naslovima Big Little Lies i Undoing. Očekivanja su velika, a više detalja otkrijte u nastavku…

Autorke nove serije su Liz Flahive i Karli Menš, koje su priredile i GLOW, a radnja se zasniva na istoimenom romanu Sesilije Ahern. Prema sinopsisu, gledaćemo 8 polučasovnih epizoda izmešanih žanrova, ispričanih iz ženskog ugla. Podsećanja radi, spisateljica je napisala i delo P.S. I Love You, a ovoga puta očekuje nas nešto potpuno drugačije. Akcenat je na feminizmu i doprinosu lepšeg pola svetu u kome živimo. Ne znamo za vas, ali nama se ovo i te kako dopada.

Pored Nikol Kidman, u kadru će se sigurno naći i: Sintija Erivo, Merit Viver i Alison Bri, ali će im se priključiti i druge kolege. Za sada ne postoji trejler, ni očekivani datum premijere, do koje ćemo po svemu sudeći morati da se strpimo. Poznato je da je serija u pripremi još od 2018, a prva glumačka imena otkrivena su tek u martu ove godine.

Mi ćemo, kao i uvek do sada, nastaviti da pratimo sve aktuelnosti.

Izvor: Cosmopolitan UK

Naslovna fotografija: James Devaney / GC Images / Getty Images